48000408 21 98+
info@toseabnieh.ir
شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18
هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰/۶ درصد کاهش یافت و به ۱۳۴۶/۶۰ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز دوشنبه به ۱۳۵۷/۶۰ دلار صعود کرده بود که کمتر از یک دلار با رکورد قیمت حدود دو هفته قبل فاصله داشت.
در بازار نیویورک هر اونس طلا برای تحویل در اوت ۰/۶ درصد افزایش یافت و در ۱۳۴۶/۴۰ دلار ایستاد. بهای معاملات این بازار روز دوشنبه ۱۵/۲۰ دلار یا ۱/۱ درصد افزایش یافت و در ۱۳۵۴/۲۰ دلار بسته شد.
به گفته وانگ تائو، تحلیلگر بازار رویترز، نمودارهای فنی نشان میدهند که هر اونس طلا برای تحویل فوری ممکن است تا سطح ۱۳۲۳ دلار کاهش قیمت پیدا کند زیرا موفق نشده است مقاومت در سطح ۱۳۵۱ دلار را بشکند.
هر اونس نقره در اوایل معاملات بازارهای آسیا بیش از سه درصد کاهش یافت و به ۱۹/۵۴۸ دلار رسید با اینهمه در ادامه معاملات بخشی از این ضرر را جبران کرد و در ۱۹/۹۸ دلار معامله شد. این فلز روز دوشنبه حداکثر هفت درصد صعود کرد و برای نخستین بار در دو سال اخیر به بالای ۲۱ دلار رسید.
مارک تائو، مدیر تحقیقات گروه مالی وینگ فانگ هنگ کنگ با اشاره به اینکه طلا پس از همه پرسی انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا افزایش قیمت قابل توجهی پیدا کرد، عقب نشینی این فلز ارزشمند در شرایط کنونی بازار را منطقی می داند.
بر اساس گزارش رویترز، طلا از ابتدای سال ۲۰۱۶ تاکنون حدود ۲۷ درصد رشد قیمت داشته است و از زمان رای انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا که بازارهای سهام جهان را به دلیل نگرانیهای اقتصادی و سیاسی سرمایه گذاران دچار ریزش سنگین کرد، هشت درصد صعود کرد.
تقاضای سرمایه گذاران جهانی برای طلا قوی مانده و این مسئله در افزایش مستمر داراییهای صندوقهای سرمایه گذاری قابل معامله در بورس که تحت پشتیبانی این فلز قرار دارند، منعکس شده است. ذخایر طلای این صندوقها روز جمعه ۶/۶ تن افزایش یافت و به ۱۹۵۹/۱ تن رسید که بالاترین میزان از اوت سال ۲۰۱۳ بود.
تحلیلگران میگویند تصمیمات بانک مرکزی بویژه تصمیمات بانک مرکزی آمریکا عامل تاثیرگذار بر قیمت طلا خواهد بود که اغلب به عنوان پناهگاهی برای حفاظت از سرمایه در برابر ناملایمات اقتصادی و مالی به حساب میآید.
تصمیم اخیر انگلیس برخی از بانکهای مرکزی آسیا را برای گسترش سیاستهای تسهیل پولی به شتاب واداشته در حالیکه بانک مرکزی آمریکا را برای عادی سازی نرخهای بهره دچار تردید کرده است. نرخهای بهره پایین به نفع طلاست زیرا جذابیت سرمایه گذاری در این فلز را که بازدهی ندارد، افزایش میدهد.
حرکت صعودی پنج روزه بازارهای سهام آسیا روز سه شنبه متوقف شد و شاخص دلار آمریکا که این ارز را در برابر سبدی از شش ارز رقیب میسنجد، در ۹۵/۶۱ واحد ایستاد.
در میان سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۱/۲ درصد کاهش یافت و به ۱۰۵۲/۲۵ دلار رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۳/۳ درصد کاهش، در ۵۹۳/۶۰ دلار ایستاد.
تداوم رکود در بازار سهام دنیای اقتصاد– زهرا رحیمی: روز گذشته شاخص کل بورس تهران با افت 270 واحدی مواجه شد و به ...
دنیای اقتصاد: بانک مرکزی مقرراتی را ابلاغ کرد که ضمن به رسمیت شناختن بازار آزاد ارز، روش کشف و اعلام قیمت را شفاف ...
دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران روز گذشته با ریزش 536 واحدی در یک قدمی کانال 64 هزار واحدی قرار گرفت؛ جایی که ...
دنیای اقتصاد- از زمان ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۸۴ تاکنون، ۵۴ درصد کل واگذاریها از طریق بورس اوراق بهادار انجام ...