48000408 21 98+
info@toseabnieh.ir
شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18
محمدباقر نوبخت با اعلام این مطلب در نهمین جلسه ستاد تهیه و تدوین لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور که در محل این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: بنا بر گزارش این صندوق، وضعیت اقتصادی ایران در زمینه نفت، کاهش بیکاری و کاهش تورمنسبت به بسیاری از کشورها مانند عربستان بهتر بوده است.
وی با بیان اینکه طی ۴ سال گذشته آمار شاخصها نشان از رشد قابل توجه بخشهای مختلف اقتصادی بوده است، افزود: تقلیل نرخ تورم بالا به زیر ۱۰ درصد و ایجاد اشتغال مناسب در این دوره از کارنامه موفق همکاران ما حکایت دارد و امیدوارم از این شوک ایجاد شده و تنگهای که در حال عبور از آن هستیم، نیز به سرعت بگذریم و آن رشد گذشته را ادامه دهیم.
نوبخت تصریح کرد: ایران به پشتوانه خون شهدایی که برای این کشور ریخته شده است بسیار متفاوت از کشورهای همسایه است و با همه سختیها و صعوبت های بسیار امیدوارم با موفقیت از این دوره عبور میکنیم.
وی افزود: بنا بر گزارشها، بهترین شاخصهای اقتصادی را بین کشورهای صادرکننده نفتداشتهایم که گویای موفق بودن ما است، بنابراین در شرایط فعلی هم اقتصاد را با همین آهنگ و رشد بطئی پیش میبریم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به گزارش وزارت نفت در هفته گذشته اظهار کرد: این گزارش حاکی از آن است که ما توانستهایم، دو میلیون و ۳۱۳ هزار بشکه نفت با قیمت متوسط هر بشکه ۷۰ دلار و ۷۶ سنت صادر کنیم در حالی که در قانون بودجه سال ۱۳۹۷ این رقم را حدود ۵۵ دلار پیشبینی کرده بودیم.
وی ادامه داد: این اتفاق که هم آمار صادرات و هم قیمت فروش ما برای هر بشکه نفت افزایش داشته است، موجب شد که میزان درآمدهای نفتی کشور همچنان نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشد.
نوبخت تصریح کرد: گرچه اعتبارات جاری نسبت به سال گذشته ۲ درصد تقلیل پیدا کرده است، با این وجود توانستیم طی ۶ ماهه نخست امسال به همه تعهدات بودجهای خود نسبت به پرداخت پاداش بازنشستگان و گندمکاران عمل کنیم.
معاون رئیسجمهوری یادآور شد: تمام اهتمام ما براین است که برای سال ۹۸ بتوانیم بودجهای واقعبینانه و مناسب به مجلس شورای اسلامی تقدیم کنیم.
نگاه مثبت بانک جهانی و صندوق بینالملل پول به آینده اقتصاد ایران
سید حمیدپورمحمدی، معاون امور اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور نیز در این جلسه گزارشی از شرکت خود در آخرین جلسه اجلاس صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی ارایه داد.
وی گفت: طی این سفر توانستیم در زمینههای مختلفی مانند؛ بحث بودجهریزی شرکتهای دولتی، چگونگی غلبه بر نوسانات بودجهای برای کشورهایی که درآمد متکی به نفت دارند و مصون ماندن از ریسکهای، انتشار اوراق مالی مناسب در زمان مواجه با بلایای طبیعی و … از تجارب سایر کشورها بهرهمند شویم.
معاون امور اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه اظهار کرد: در مجموع، نگاه کارشناسان صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی نسبت به آینده اقتصاد کشور امیدوارکننده بود.
در نهمین جلسه ستاد بودجه همچنین گزارشی در خصوص ردیفهای متفرقه بودجه و سناریوهای پیشنهادی برای تکمیل عملیات ساماندهی در لایحه بودجه سال ۹۸ ارایه شد.
در ادامه با توجه جهتگیری دولت برای توجه بیشتر به روستاییان و عشایر و بحث توسعه و عمران روستایی که در بودجه سال آینده به طور ویژه دیده شده است، علی حیدر نوری، رئیس امور هماهنگی و تلفیق بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور در گزارشی به تشریح خلاصه اعتبارات تملکدارائیهای سرمایهای مربوط به توسعه و عمران روستایی عشایر پرداخت و این موضوع مورد بحث و تبادل نظر بین اعضای حاضر در این جلسه قرار گرفت.
تداوم رکود در بازار سهام دنیای اقتصاد– زهرا رحیمی: روز گذشته شاخص کل بورس تهران با افت 270 واحدی مواجه شد و به ...
دنیای اقتصاد: بانک مرکزی مقرراتی را ابلاغ کرد که ضمن به رسمیت شناختن بازار آزاد ارز، روش کشف و اعلام قیمت را شفاف ...
دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران روز گذشته با ریزش 536 واحدی در یک قدمی کانال 64 هزار واحدی قرار گرفت؛ جایی که ...
دنیای اقتصاد- از زمان ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۸۴ تاکنون، ۵۴ درصد کل واگذاریها از طریق بورس اوراق بهادار انجام ...