48000408 21 98+
info@toseabnieh.ir
شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18
محسن نریمان با حضور در برنامه «تیتر امشب» شبکه خبر افزود: شورای پول و اعتبار در مصوبهای سقف وام را از ۳۰ به ۴۰ میلیون تومان افزایش داد. وی افزود: این رقم ۱۰ میلیون صرفا کمک به آورده متقاضی و برای طرحهای نیمه تمام است.
نریمان با اشاره به اینکه دستگاههای متولی مسکن مهر از جمله وزارتخانههای نیرو و نفت هم در تکمیل زیرساختها بسیج شدند، گفت: تعامل مناسبی میان این وزارتخانهها و وزارت راه و شهرسازی برقرار و اعتباراتی هم اختصاص داده شده تا در طرحهای زیربنایی و روبنایی هزینه کنند. وی افزود: متقاضیان مسکن مهر باید به تعهدات خود عمل کنند زیرا اگر این کار را انجام ندهند دچار مشکل میشویم.
نریمان تاکید کرد: قرار شده با تسهیلات بانکی و آورده مردم و زمین ۹۹ سالهای که در اختیار میگذاریم مسکن مهر به پایان برسد. مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید گفت: طرح افزایش وام فقط برای شهر پردیس نیست و برای مسکن مهر دیگر نقاط هم که دچار مشکل است اجرا میشود.
نریمان با بیان اینکه مردم باید تا ۸۰ درصد آورده را بپردازند افزود: برخی از متقاضیان مسکن مهر زیر ۵ میلیون تومان و برخی زیر ۱۰ میلیون تومان پرداختند در حالی که پیشرفت فیزیکی مسکن مهر به ۹۳ درصد رسیده است. وی اضافه کرد: دولت قبل اقدام به ساخت مسکن مهر در جاهای نامناسب و جغرافیای وحشی کرد بنابراین نتوانست در موعد مقرر به تعهدات خود عمل کنند.
نریمان افزود: با پیشرفت حدود ۳۵ درصد، مسکن مهر پردیس را تحویل گرفتیم اما اکنون پیشرفت آن به بیش از ۸۰ درصد رسید. معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مصوبه شورای پول و اعتبار مبنی بر افزایش ۱۰ میلیون تومانی سقف وام مسکن مهر باید از طریق بانک مرکزی به بانک عامل ابلاغ و طبق اولویت پرداخت میشود.
وی افزود: مشتریان مسکن مهر باید از این فرصت مناسب استفاده کنند و آورده خود را به حد نصاب برسانند. نریمان گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای طرحهای زیرساخت روبنایی و زیربنایی قول کمک داده که در این راستا ۱۳۰ میلیارد تومان به مسکن مهر پردیس اختصاص و به وزارت نیرو هم اوراق خزانه داده است.
وی افزود: از حدود ۱۹ شهر جدید در بیش از ۱۵ شهر، پیش از پایان امسال مسکن مهر را تمام میکنیم و بقیه را نیز تا پایان دولت یازدهم تحویل میدهیم. نریمان اضافه کرد: آوردههای متقاضیان عقبتر از پیشرفت فیزیکی مسکن مهر است.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در دولت قبل ۲ مرحله به آورده متقاضی اضافه شد و در دولت یازدهم هم بخشنامه دادیم که بر اساس نظر سازمان مدیریت تعدیل قیمتها شود. وی افزود: مسکن مهر در سال ۸۷ آغاز شد و تلاش میکنیم با همکاری دستگاههای مختلف مسئله آماده سازی زیرساختها را حل کنیم.
نریمان اضافه کرد: زیرساختهای فاز ۱۱ پردیس آماده شد و به زودی زیر ساختهای فازهای ۸، ۹ و ۵ پردیس هم آماده میشود. مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید گفت: شورای پول و اعتبار با درک درست از واقعیتها و گزارش کمیسیون اصل ۹۰ تصمیم گرفت با افزایش وام مسکن مهر به رسالت خود عمل کند.
زیرساختها جزو تعهدات دولت بود
ایرج رهبر عضو هیئت مدیره انجمن انبوهسازان هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: طرح مسکن مهر تعامل سه جانبه میان انبوهسازان، وزارت راه و شهرسازی و شرکت عمران پردیس و بانک مسکن است. وی افزود: مسکن مهر پردیس آخرین قراردادی بود که به تعداد ۸۰ هزار واحد در خرداد سال ۱۳۹۳ در دولت سابق بسته شد.
رهبر با اشاره به اینکه شرایط آماده سازی و ساخت مسکن مهر پردیس مشکلتر و هزینه برتر بوده، ادامه داد: در شهریور سال ۱۳۹۱ قیمت میلگرد مصرفی بیش از سه برابر شد و هزینهها افزایش یافت.
عضو هیئت مدیره انجمن انبوهسازان گفت: عرصه و زمین مسکن مهر در اجاره ۹۹ ساله است بنابراین آماده سازی زیر ساختهای آن جزو تعهدات دولت بود اما در دولت قبل، بخشی از آورده متقاضی در این زمینه استفاده شد و قرار بود برگرداند اما این کار انجام نشد.
مسکن مهر تداوم نمییابد
کمال الدین شهریاری نماینده مجلس شورای اسلامی هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: در کمیسیون تلفیق مجلس بند دال ماده ۷۳ به مسکن مهر اشاره کرده و مقرر میدارد بانک مسکن موظف است نسبت به تأمین باقیمانده تعهدات خود و تأمین منابع مورد نیاز مسکن مهر با تشخیص وزارت راه و شهرسازی به گونهای اقدام کند تا متعهد احداث واحدهای جدید ایجاد نشود.
وی افزود: با این کار پرونده طرح مسکن مهر بسته خواهد شد و طرح جدیدی به عنوان مسکن مهر احداث نخواهد شد.
شهریاری ادامه داد: درباره تأسیسات زیربنایی و زیرساخت، هیچ تصویر روشنی در برنامه وجود ندارد که منابع آن چگونه تأمین خواهد شد مگر اینکه در بودجه سنواتی حدود ۷ هزار میلیارد تومان نیاز مسکن مهر برای دستگاههای اجرایی مانند وزارتخانههای راه و شهرسازی، نیرو و نفت برای تأمین آب، برق و گاز و راهسازی در بودجه پیش بینی شود زیرا در برنامه ششم توسعه چیزی برای آن در نظر گرفته شده است.
همچنین چند تن از متقاضیان مسکن مهر هم در ارتباط تلفنی با این برنامه مشکلات خود در این زمینه را بیان کردند. افزایش سهم آورده متقاضی، کندی روند واگذاری و کندی مراحل صدور سند از جمله مشکلات آنان بود.
تداوم رکود در بازار سهام دنیای اقتصاد– زهرا رحیمی: روز گذشته شاخص کل بورس تهران با افت 270 واحدی مواجه شد و به ...
دنیای اقتصاد: بانک مرکزی مقرراتی را ابلاغ کرد که ضمن به رسمیت شناختن بازار آزاد ارز، روش کشف و اعلام قیمت را شفاف ...
دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران روز گذشته با ریزش 536 واحدی در یک قدمی کانال 64 هزار واحدی قرار گرفت؛ جایی که ...
دنیای اقتصاد- از زمان ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۸۴ تاکنون، ۵۴ درصد کل واگذاریها از طریق بورس اوراق بهادار انجام ...