48000408 21 98+
info@toseabnieh.ir
شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18
ایرنا، محمد حسین مقیمی روز پنجشنبه در نشست تبیین اسناد توسعه استان تهران با بیان اینکه فرهنگ برنامه محوری در بین مدیران باید نهادینه و اعتبارات استانی هم بر اساس برنامه ریزی توسعه ای توزیع شود تاکید کرد: باید به تهیه، تصویب، اجرا و نظارت برنامه ها بها داد و متوجه بود که برای تدوین یک برنامه زمان صرف شده که متعلق به مردم است و به نتیجه نرسیدن شان نیز اجحاف در حق مردم به شمار می رود.
وی ادامه داد: پنج برنامه توسعه قبل از پیروزی انقلاب تدوین و اجرا شد و طی 40 سال گذشته هم پنج برنامه، که می توان تخمین زد 70 درصد اقدامات انجام شده در این مدت بر اساس اسناد و برنامه ریزی های توسعه ای بوده است.
استاندار تهران گفت: میزان اجرای برنامه های توسعه ای در حد 50 درصد بود و فقط برنامه سوم بیشترین میزان تحقق را داشت.
وی به علل تحقق نیافتن برنامه های توسعه ای اشاره و اضافه کرد: نخست اینکه این برنامه ها بر اساس طرح آمایش سرزمین نبوده و مبتنی بر آمار تخمینی تدوین شده است.
مقیمی افزود: از سوی دیگر مداخله های منطقه ای به مانعی در برابر اجرای برنامه های توسعه تبدیل شده بود و فشارهای وارده به مدیران استانی برای اجرای طرح های مدنظر مداخله گران، مسئولان استانی را از مسیر اجرای برنامه ها منحرف می ساخت.
استاندار تهران گفت: عمل نکردن به برنامه و مداخله در طرح ها ثمره ای جز انبوهی از طرح ها و پروژه های نیمه تمام نداشت.
وی با بیان اینکه بنا بود در اجرای برنامه ها به توسعه متوازن و پایدار دست یابیم یادآورشد: برای دستیابی به چنین توسعه ای باید همه جوانب و مسائل و ابعاد اجتماعی و فرهنگی طرح ها را در نظر داشت.
مقیمی اظهار داشت: بی توجهی به ابعاد مختلف بخصوص در حوزه اجتماعی و فرهنگی در اجرای برنامه های گذشته، باعث شد با وجود پیشرفت، چالش های جدی هم برای کشور ایجاد شود.
استاندار تهران گفت: امروز همه افراد موثر در جامعه و مداخله گران پذیرفته اند که توسعه باید بر اساس سند باشد و از همین رو سند 20 ساله را مد نظر قرار داده اند تا بتوان در سال 1404 الگویی عملی به منطقه ارائه داد و در خاورمیانه حرف اول را زد.
وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از اشکال های برنامه ریزی های قبلی تدوین آن در مرکز و ابلاغ برای اجرا در استان ها بود که این روند با تشکیل شورای برنامه ریزی استان ها تغییر یافت و بنا شد تدوین اسناد از پایین به بالا باشد.
مقیمی ادامه داد: در این شیوه استان ها تلاش کردند شهرستان ها را در تصمیم گیری ضعیف و کمرنگ در نظر بگیرند و به این طریق شکل جدیدی از مشکلات بخصوص در روستاها و مناطق محروم ایجاد شد.
استاندار تهران با بیان اینکه مسائل تهران به علت پایتخت بودن، تاثیر ملی، منطقه و خاورمیانه ای دارد، بر لزوم دستیابی تمام مسئولان این استان به وحدت نظر و عمل تاکید کرد.
وی همچنین بر لزوم برنامه گرایی دستگاه ها تاکید و خاطرنشان کرد: اجازه ندهیم برنامه توسعه استان دستخوش تغییر قرار گیرد، به توسعه روستاها بها دهیم و متوجه باشیم که بی توجهی به این مناطق می تواند مشکل ساز شود.
در این همایش سند توسعه استان تهران براساس اسناد بالادستی و طرح آمایش سرزمین که طی دو سال گذشته تدوین شده، بررسی و تشریح شد.
تداوم رکود در بازار سهام دنیای اقتصاد– زهرا رحیمی: روز گذشته شاخص کل بورس تهران با افت 270 واحدی مواجه شد و به ...
دنیای اقتصاد: بانک مرکزی مقرراتی را ابلاغ کرد که ضمن به رسمیت شناختن بازار آزاد ارز، روش کشف و اعلام قیمت را شفاف ...
دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران روز گذشته با ریزش 536 واحدی در یک قدمی کانال 64 هزار واحدی قرار گرفت؛ جایی که ...
دنیای اقتصاد- از زمان ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۸۴ تاکنون، ۵۴ درصد کل واگذاریها از طریق بورس اوراق بهادار انجام ...