• منطقه 22 - شهرک گلستان- ساحل شرقی دریاچه چیتگر - برج تجارت لکسون - طبقه 6

48000408 21 98+

info@toseabnieh.ir

شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18

افزایش قیمت صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس

افزایش قیمت صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس

مدیریت تحقیق و توسعه شرکت بورس تهران تازگی‌ها به بررسی عملکرد بورس تهران، فرابورس ایران، ۱۷ بورس معتبر خارجی، قیمت ارز و سکه، قیمت جهانی فلزات اساسی و نفت پرداخته است که نشان می‌دهد از ابتدای امسال تا پایان هفته نخست خرداد، شاخص کل (ارزش وزنی) بورس اوراق بهادار تهران ۴/۲ درصد و شاخص قیمت (ارزش وزنی) ۷/۷ درصد کاهش داشته است. این در حالی است که شاخص کل (هم وزن) ۴ درصد و شاخص قیمت (هم وزن) ۲/۲ درصد افزایش داشته است.

همچنین اختلاف بازدهی بین شاخص ارزش وزنی و شاخص هم وزن حاکی از عملکرد بهتر شرکت‌های متوسط و کوچکتر در مقایسه با شرکت‌های بزرگ بورس اوراق بهادار تهران است.

افزون بر این در این مدت شاخص فرابورس ایران ۱/۴ درصد، قیمت دلار مبادله‌ای ۰/۷ درصد و قیمت یورو مبادله‌ای ۱/۱ درصد رشد و قیمت سکه بهار آزادی ۱/۱ درصد افت داشته است.

بر اساس این گزارش؛ در هفته گذشته حجم معاملات ۲۷ درصد کاهش پیدا کرد و سه صنعت «خودرو و ساخت قطعات»، «بانکها و موسسات اعتباری» و «سرمایه گذاری‌ها» به ترتیب ۳۹، ۱۱ و ۱۰ درصد و در مجموع ۶۰ درصد از حجم معاملات هفتگی را به خود اختصاص دادند.

صنعت «ابزارپزشکی، اپتیکی و اندازه‌گیری» نیز با بازدهی ۱۶/۳ درصد در صدر صنایع بورسی در هفته گذشته قرار گرفت و صنعت «محصولات چوبی» با افت ۶/۹ درصدی بیشترین افت را تجربه کرد. در میان شرکت‌ها هم در هفته گذشته شرکت «کابل البرز» با مثبت ۱۹/۹ درصد و «رادیاتور ایران» با  منفی ۱۳/۸ درصد به ترتیب بیشترین و کمترین بازدهی را داشته‌اند.

همچنین قیمت تمامی صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس اوراق بهادار تهران در هفته گذشته افزایش پیدا کرده است و در این میان صندوق تجارت شاخصی کاردان با ۳/۶ درصد رشد بیشترین افزایش قیمت را از آن خود کرده است.

در میان این نهادهای مالی نیز از نظر تغییرات ارزش خالص دارایی (NAV)، صندوق پاداش سهامداری توسعه با رشد ۰/۸ درصد بیشترین و صندوق شاخص ۳۰ شرکت فیروزه با رشد ۰/۲ درصد کمترین افزایش ارزش خالص دارایی را داشته اند.

بر اساس گزارش یاد شده، در میان شاخص بورس‌های معتبر جهانی نیز از ابتدای سال تاکنون شاخص بورس بمبئی (NSE۳۰) با رشد ۳/۷ درصدی بیشترین بازدهی و شاخص بورس استانبول (BIST۱۰۰) با افت ۵/۲ درصدی کمترین بازدهی را به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین در ۳۰ روز منتهی به پنجم خردادماه جاری در بازارهای جهانی، قیمت فلزات اساسی با کاهش همراه بوده که در این میان فلز قلع با ۱۰/۵ درصد افت، بیشترین کاهش قیمت را داشته و قیمت انواع نفت نیز با افزایش قیمت همراه بوده است. بعلاوه این که قیمت نفت وست تگزاس، برنت و اپک نیز در این مدت به ترتیب ۱۶، ۱۲ و ۱۴ درصد افزایش پیدا کرده است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار


تداوم رکود در بازار سهام
  • ۱
  • بهمن
  • تداوم رکود در بازار سهام

    تداوم رکود در بازار سهام دنیای اقتصاد– زهرا رحیمی‌: روز گذشته شاخص کل بورس تهران با افت 270 واحدی مواجه شد و به ...

    تدوین مکانیزم کشف قیمت دلار
  • ۱
  • بهمن
  • تدوین مکانیزم کشف قیمت دلار

    دنیای اقتصاد: بانک مرکزی مقرراتی را ابلاغ کرد که ضمن به رسمیت شناختن بازار آزاد ارز، روش کشف و اعلام قیمت را شفاف ...

    بورس تهران در مرز هشدار
  • ۲
  • بهمن
  • بورس تهران در مرز هشدار

    دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران روز گذشته با ریزش 536 واحدی در یک قدمی کانال 64 هزار واحدی قرار گرفت؛ جایی که ...

    بورس؛ پیشرو در واگذاری‌های دولتی
  • ۲
  • بهمن
  • بورس؛ پیشرو در واگذاری‌های دولتی

    دنیای اقتصاد- از زمان ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۸۴ تاکنون، ۵۴ درصد کل واگذاری‌ها از طریق بورس اوراق بهادار انجام ...