• منطقه 22 - شهرک گلستان- ساحل شرقی دریاچه چیتگر - برج تجارت لکسون - طبقه 6

48000408 21 98+

info@toseabnieh.ir

شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18

زمین‌خواری با پشتوانه رسمی؟

زمین‌خواری با پشتوانه رسمی؟

دنیای اقتصاد:

دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری با اشاره به جزئیات زمین‌خواری گسترده در گردنه حیران گفت: از ۱۶۰هکتار محدوده گردنه حیران تنها ۶هکتار مسکونی بوده است.

پیروز حناچی، معاون وزیر راه در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر با اشاره به زمین‌خواری در منطقه گردنه و روستای حیران گفت: گزارشی که از این منطقه ارائه شده، این است که از ۱۶۰هکتار محدوده تنها ۶هکتار مسکونی است که البته این ۶هکتار هم متعلق به روستاییان بوده است. وی با بیان اینکه ساخت‌و‌سازهای صورت گرفته در این منطقه با طرح هادی روستایی مطابقتی ندارد و تخلفات هم داخل محدوده طرح هادی روستای حیران و خارج از این محدوده انجام شده است، افزود: به نظر می‌رسد که این تخلفات در زمان وقوع، کنترل نشده و همین موضوع باعث گسترش زمین‌خواری در این منطقه شده است.

دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ادامه داد: اینکه چه دلیلی باعث شده تا کنترلی برای زمین‌خواری در این منطقه انجام شود، واقعیتی تلخ است، اما می‌دانیم که در زمان زمین‌خواری‌های گسترده در این بخش، هیچ نظارت یا برخوردی با عاملان آن نشده است.

حناچی با تاکید بر اینکه مردم عادی برای زمین‌خواری ریسک نمی‌کنند، چون احتمال برخوردهای دولتی را می‌دهند، افزود: وقتی عده‌ای با پشتوانه، زمین‌خواری‌های گسترده را انجام می‌دهند، مردم عادی هم وارد می‌شوند.

وی با اعلام اینکه باید موارد غیرقانونی در این منطقه تخریب شود، گفت: البته دستگاه مسوول تخریب‌کننده شورای عالی شهرسازی و معماری نیست و این کار باید از سوی دهیاری‌ها، شهرداری‌ها و سازمان امور اراضی انجام گیرد. در واقع، داخل حریم به دهیاری‌ها و شهرداری‌ها و خارج از حریم به سازمان امور اراضی مرتبط است.

دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری با بیان اینکه براساس قانون، سازمان امور اراضی می‌تواند بدون طرح شکایت در دادگاه‌ها با حضور دادستان اقدام به تخریب بناها کرده و سپس به مراجع قانونی مراجعه کند، افزود: بنابراین شورای عالی شهرسازی وارد این زمین‌خواری نشده اما هشدارهای لازم در این خصوص از سوی شورای عالی شهرسازی و معماری داده شده است.

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار


تداوم رکود در بازار سهام

تداوم رکود در بازار سهام

تداوم رکود در بازار سهام دنیای اقتصاد– زهرا رحیمی‌: روز گذشته شاخص کل بورس تهران با افت 270 واحدی مواجه شد و به ...

تدوین مکانیزم کشف قیمت دلار

تدوین مکانیزم کشف قیمت دلار

دنیای اقتصاد: بانک مرکزی مقرراتی را ابلاغ کرد که ضمن به رسمیت شناختن بازار آزاد ارز، روش کشف و اعلام قیمت را شفاف ...

بورس تهران در مرز هشدار

بورس تهران در مرز هشدار

دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران روز گذشته با ریزش 536 واحدی در یک قدمی کانال 64 هزار واحدی قرار گرفت؛ جایی که ...

بورس؛ پیشرو در واگذاری‌های دولتی

بورس؛ پیشرو در واگذاری‌های دولتی

دنیای اقتصاد- از زمان ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۸۴ تاکنون، ۵۴ درصد کل واگذاری‌ها از طریق بورس اوراق بهادار انجام ...