48000408 21 98+
info@toseabnieh.ir
شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18
اکبر قهرمانی روز پنجشنبه در جلسه بررسی تامین مالی خارجی طرحهای سرمایهگذاری در استانداری کردستان اظهار کرد: این میزان سرمایه گذاری پیش بینی شده شامل ۳۰ میلیارد دلار فاینانس، ۲۰ میلیارد دلار مشارکت اقتصادی و ۱۵ میلیارد دلار سرمایه مستقیم است که لازمه تحقق آن، تغییر نگرش مدیران و مسئولان نسبت به جذب این سرمایههاست.
وی افزود: رشد هشت درصدی اقتصادی در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده که سرمایه گذاری خارجی برای تحقق این هدف سهم یک چهارمی دارد که در صورت جذب این میزان سرمایه گذاری میتوان به رشد پیش بینی شده در این برنامه رسید.
معاون دفتر سرمایه گذاری خارجی سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران ادامه داد: تمام مدیران کشور باید توجه داشته باشند زیرساختهای سرمایه گذاری تنها در تامین مسیرهای ارتباطی خلاصه نمیشود بلکه باید آنان ذهن خود را برای جذب و تشویق سرمایه گذاران آماده کرده و اقدامهای موثرتری در مسیر بازاریابی هدفمند انجام دهند.
قهرمانی یادآور شد: برای جذب فاینانس، طرحهای دولتی باید علاوه بر موافقت شورای اقتصاد، مجوز ماده ۶۲ را داشته باشند و طرحهای ویژه بخش خصوصی نیز علاوه بر توانایی ارائه وثیقههای ریالی و ارزی را داشته باشند.
وی گفت: بانکهای مختلف توسعهای بین المللی مهمترین پتانسیل برای تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در جذب سرمایه گذاریهای خارجی است و این بانکها در بخش فاینانس حداکثر ۸۵ درصد منابع مورد نیاز را تامین می کنند و ۱۵ درصد نیز باید از سوی صاحب طرح به صورت نقدی (علاوه بر اراضی مورد نیاز) تامین شود.
کردستان بدلیل برخورداری از ۲۰۰ کیلومتر مرز با کشور عراق در ۲ مرز رسمی باشماق مریوان و سیرانبند بانه، داشتن بیش از یک سوم از اراضی مستعد برای فعالیتهای معدنی، ظرفیت مناسب برای سرمایه گذاری و توسعه دارد.
کردستان با وسعتی معادل ۲۸ هزار و ۸۱۷ کیلومتر مربع در غرب ایران واقع شده و ۲۲۷ کیلومتر با کشور عراق مرز مشترک دارد، این استان در مجموع یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که در ۲۹ شهر و یک هزار و ۷۰۳ روستا ساکن هستند.
ایرنا
تداوم رکود در بازار سهام دنیای اقتصاد– زهرا رحیمی: روز گذشته شاخص کل بورس تهران با افت 270 واحدی مواجه شد و به ...
دنیای اقتصاد: بانک مرکزی مقرراتی را ابلاغ کرد که ضمن به رسمیت شناختن بازار آزاد ارز، روش کشف و اعلام قیمت را شفاف ...
دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران روز گذشته با ریزش 536 واحدی در یک قدمی کانال 64 هزار واحدی قرار گرفت؛ جایی که ...
دنیای اقتصاد- از زمان ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۸۴ تاکنون، ۵۴ درصد کل واگذاریها از طریق بورس اوراق بهادار انجام ...