48000408 21 98+
info@toseabnieh.ir
شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18
به گزارش از سنا، مسعود احمد، مدیر بخش برنامه خاورمیانه و آسیای مرکزی در صندوق بین المللی پول،«اقتصاد ایران را با وجود افزایش میزان تولیدات نفتی و همچنین رفع تحریمهای اخیر، اقتصادی برجسته و برتر در منطقه قلمداد کرد».
در این بیانیه جدید، صندوق بین المللی پول، «نرخ رشد اقتصادی ایران در سال جاری را ۴ درصد اعلام داشته و اظهار داشته است که با این نرخ رشد، رشد اقتصادی ایران با ۲ تا ۳ درصد افزایش رو به رو خواهد بود».
مسعود احمد در این بیانیه اظهار داشته است: «افزایش میزان تولیدات نفتی و همچنین کاهش تحریمهای غرب برای ایران موقعیت بسیار مناسبی را فراهم آورده است تا در سال جاری به نرخ بالای رشد افتصادی برسد».
وی ادامه داد:«در سال جاری به نظر میرسد میزان تولیدات نفتی این کشور با رشد ۶۰۰ هزار بشکه در سال همراه باشد که این میزان صادرات این کشور را رونق خواهد داد».
تحریم های غرب علیه ایران در سال ۲۰۱۶ میلادی به دنبال توافق هستهای ایران و تصویب برجام برطرف شد در حالی که از بین رفتن تحریم ها به معنی افزایش حجم نفت ایران در بازارهای بین المللی است در حالی که دولت ایران تصمیم دارد که وابستگی اقتصادی به درآمدهای نفتی را کاهش دهد.
به نظر می رسد با این اوضاع، ایران، نسبت به کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای تولیدکننده نفت مثل عربستان سعودی و کویت با رشد اقتصادی بیشتری همراه شود در حالی که به نظر میرسد رشد اقتصادی در کشورهای سعودی و کویت کمتر از رشد۳/۷ درصدی سال گذشته باشد.
مسعود احمد در ادامه این گزارش میافزاید:«رشد اقتصادی در کشورهای حوزه خلیج فارس در سال جاری نهایت به ۲ درصد برسد در حالی که این کشورها تصمیم دارند با وجود کاهش جهانی قیمت نفت، وابستگی خود را به درآمدهای نفتی کاهش دهند».
تداوم رکود در بازار سهام دنیای اقتصاد– زهرا رحیمی: روز گذشته شاخص کل بورس تهران با افت 270 واحدی مواجه شد و به ...
دنیای اقتصاد: بانک مرکزی مقرراتی را ابلاغ کرد که ضمن به رسمیت شناختن بازار آزاد ارز، روش کشف و اعلام قیمت را شفاف ...
دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران روز گذشته با ریزش 536 واحدی در یک قدمی کانال 64 هزار واحدی قرار گرفت؛ جایی که ...
دنیای اقتصاد- از زمان ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۸۴ تاکنون، ۵۴ درصد کل واگذاریها از طریق بورس اوراق بهادار انجام ...