48000408 21 98+
info@toseabnieh.ir
شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18
حمیدرضا دانشکاظمی در مورد رونمایی از اوراق بهادار رهنی به عنوان جدیدترین ابزار تامین مالی در بازار سرمایه و همچنین تاثیر آن در بورس اوراق بهادار تهران اظهار کرد: اوراق رهنی ابزار بسیار خوبی است و من معتقدم این اوراق مقداری دیر به بازار سرمایه ایران آمد.
وی ادامه داد: از نظر من دلیل آمدن این اوراق مدیر عامل فعلی بانک مسکن است، چرا که او از مدیران بورسی بوده و با فضای بازار سرمایه آشناست، همچنین او ارتباط نزدیکی با وزیر مسکن دارد، در نتیجه اگر شخص دیگری بود که از هر دو نظر آگاهی نداشت حتما نتیجه خوبی گرفته نمیشد کما اینکه اگر مجموعه بانک مسکن و گروه سرمایهگذاری مسکن نبودند همین دو سه صندوق زمین و ساختمان که به صورت ضعیف کار میکنند هم راه نمیافتد.
این کارگزار بورس دربارهی تاثیری که انتشار اوراق رهنی بر بازار ایران دارد گفت: بسیاری از همکاران تصور میکنند که با انتشار این اوراق دوبار پول از بازار بیرون کشیده میشود تا با نرخ سود ۱۳.۵ درصد تضمینی در اوراق رهنی سرمایهگذاری شود وعملا سیاستهای بازار پول و سرمایه را دوباره با مشکل مواجه میکند، ولی از دیدگاه من در شرایط فعلی پولهایی که با آن اوراق رهنی خریداری شده پولهایی نبودند که از طریق فروش سهام به دست بیاید، بلکه پولهایی بوده که بیشتر در اوراق خزانه، مشارکت و سرمایهگذاریهایی با درآمد ثابت سرمایهگذاری شده بود. لذا ما باید به این موضوع خوشبینانه نگاه کنیم، چرا که اوراق رهنی ابزار نویی است که میتواند برای بازار سرمایه ما مهم باشد.
دانشکاظمی درباره عضویت ایران در WFE نیز اظهار کرد: سالهای سال قرار بر این بود که این کار انجام شود، اما مسائلی همچون تحریم و شرایط سیاسی باعث شده بود که این اتفاق رخ ندهد.
این کارشناس بازار سرمایه در مورد تاثیر عضویت ایران در WFE بر بازار سرمایه تصریح کرد: البته باید بگویم که این خبر موضوعی نیست که باعث شود در کوتاهمدت سهامها مثبت شوند، چرا که این عضویت برای ایران تاثیر بلندمدت دارد، چرا که زمانی که ما با سرمایهگذاران خارجی مذاکره میکنیم بعد از اتمام مذاکرات و پشت سر گذاشتن مشکلات طرف مذاکره وقتی میبینند که ما زیر نظر بورسهای جهانی نیستیم کل قرارداد منتفی میشود، چرا که آنها میگویند مگر میشود که بورس تهران زیر نظر بورسهای جهانی نباشد و پولشان را در ایران سرمایهگذاری کنند، اما با عضویت ایران در WFE این موضوعات برطرف خواهد شد.
وی تاکید کرد: البته در حال حاضر سرمایهگذاران خارجی به بورس ایران روی نیاوردهاند در نتیجه عضویت ایران در فدراسیون بورس های جهانی اثر کوتاهمدتی نخواهد داشت، اما در بلندمدت برای ما مزایایی در پی خواهد داشت.
این فعال بازار سرمایه درباره احتمال ارتباط ایران با بورسهای بزرگ جهان، بیان کرد: ما اول باید فرصت دهیم تا بخش خصوصی همدیگر را پیدا کنند و بعد از آن انتظار داشته باشیم نهادهای ناظر با هم ارتباط پیدا کنند.
تداوم رکود در بازار سهام دنیای اقتصاد– زهرا رحیمی: روز گذشته شاخص کل بورس تهران با افت 270 واحدی مواجه شد و به ...
دنیای اقتصاد: بانک مرکزی مقرراتی را ابلاغ کرد که ضمن به رسمیت شناختن بازار آزاد ارز، روش کشف و اعلام قیمت را شفاف ...
دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران روز گذشته با ریزش 536 واحدی در یک قدمی کانال 64 هزار واحدی قرار گرفت؛ جایی که ...
دنیای اقتصاد- از زمان ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۸۴ تاکنون، ۵۴ درصد کل واگذاریها از طریق بورس اوراق بهادار انجام ...