48000408 21 98+
info@toseabnieh.ir
شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18
رئیس سازمان ملی زمین و مسکن گفت: در بخش مسکن ثبت نامی که از متقاضیان واجد الشرایط کشور داشتهایم، بیش از ۴.۵ میلیون خانواده ثبت نام کردهاند و طبق بررسیهای ما این خانوادهها تسهیلات دریافت نکردهاند و فاقد مسکن هستند و ما این مطلب را با مدارک و مستندات ارائه می کنیم.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، مهندس ارسلان مالکی – معاون وزیر راه و شهرسازی – در دوازدهمین کنفرانس ملی سازه و فولاد و اولین کنفرانس ملی نوردکاران فولادی، صنعت فولاد را موتور محرکه بخش مسکن دانست و گفت: اگر بخش مسکن را به عنوان پیشران کشور بدانیم، صنعت فولاد موتور محرکه این بخش به شمار میآید.
وی ادامه داد: امیدواریم با این همایش و اتفاقات خوب، صنعت فولاد در صنعت ساختمان به جایگاه بهتر و در شأن شایسته قرار گیرد.
مالکی به عدم تسهیلات در بخشهایی در مسکن ثبت نامی اشاره کرد و گفت: در بخش مسکن ثبت نامی که ما از متقاضیان واجد الشرایط کشور داشتهایم بیش از ۴.۵ میلیون خانواده ثبت نام کردهاند و طبق بررسیهای ما این خانوادهها در جهاتی تسهیلات دریافت نکردهاند و فاقد مسکن هستند و ما این مطلب را با مدارک و مستندات ارائه می کنیم.
وی به اراده دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: دولت سیزدهم مصمم است و اراده کرده که این جهش را برطرف کند. در طرح نهضت مسکن ملی تاکنون حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد شروع شده است و تاکنون در وزارت راه و شهرسازی بیش از ۳۸ هزار هکتار زمین در محدوده شهرها مهیا شده و در اختیار افراد قرار گرفته است.
رئیس سازمان ملی زمین و مسکن تصریح کرد: در سازمان ملی مسکن ۲۵ هزار هکتار پروژه شروع کردیم و بیش از ۶۰۰۰ کیلومتر جاده سازی شده و این کار بسیار بزرگی بوده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی سرعت، کیفیت و قیمت تمام شده را مهم برشمرد و اظهار کرد: در پروژه نهضت ملی سرعت، دوندگی برای ما مهم است و در کار جهادی باید با سرعت پیش برویم همچنین کیفیت و مقاوم بودن و هزینه و قیمت تموم شده بسیار مهم حائز اهمیت است.
وی در ادامه گفت: ما هر چقدر قیمت تمام شده را بیشتر کنیم فشار را روی متقاضی آورده ایم؛ بنابراین قیمت تمام شده بسیار برای ما مهم است.
مالکی افزود: آسایش و امنیت در بخش مسکن مهم است و خوشبختانه صنعت فولاد این جاذبه را دارد.
رئیس سازمان ملی زمین و مسکن تاکید کرد: دولت هم بایستی پیوند خوردن صنعت با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی را بهبود ببخشد و جاذبه ها را بیشتر کند.
وی خاطر نشان کرد: ما در دولت و حاکمیت وصف مقررات و قوانین را در بخش هایی انجام داده ایم و یکسری چالش های ریزی است که باید توسط دولت برطرف شود و تسهیلات بانکی باید جوری تنظیم شود تا شرکت ها بهتر خرید کنند تا این جاذبه در سازه های فولادی بیشتر شود.
مالکی افزود: در تولید سازه ها برای مسکن باید دقت داشته باشیم و نظارت و تقویت تولید این سازه ها مهم است.
این مقام مسئول اظهار کرد: در فضای رقابتی سازه های فولادی کسی که کار باکیفیت ارائه می دهد باید رتبه آن مشخص شود و این کار مشترک دولت و شماها است.
رئیس سازمان ملی زمین و مسکن در پایان اظهار کرد: ظرفیت خیلی خوبی در این صنعت است که ما میتوانیم بازار کشورهای منطقه را هم داشته باشیم.
تداوم رکود در بازار سهام دنیای اقتصاد– زهرا رحیمی: روز گذشته شاخص کل بورس تهران با افت 270 واحدی مواجه شد و به ...
دنیای اقتصاد: بانک مرکزی مقرراتی را ابلاغ کرد که ضمن به رسمیت شناختن بازار آزاد ارز، روش کشف و اعلام قیمت را شفاف ...
دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران روز گذشته با ریزش 536 واحدی در یک قدمی کانال 64 هزار واحدی قرار گرفت؛ جایی که ...
دنیای اقتصاد- از زمان ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۸۴ تاکنون، ۵۴ درصد کل واگذاریها از طریق بورس اوراق بهادار انجام ...