• منطقه 22 - شهرک گلستان- ساحل شرقی دریاچه چیتگر - برج تجارت لکسون - طبقه 6

48000408 21 98+

info@toseabnieh.ir

شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18

آرشیتکت های برتر جهان

آرشیتکت های برتر جهان

آرشیتکت های برتر جهان

آرشیتکت یا مهندس معمار به کسی گفته می‌شود که نقشه کشی، طراحی و نظارت بر اجرای یک سازه بر عهده اوست. در واقع آرشیتکت از شروع طراحی تا پایان پروژه بر همه بخش‌های مهندسی و محاسباتی نظارت دارد و هماهنگ کننده نقشه‌های معماری، محاسباتی و تاسیساتی است. هر معمار قبل از طراحی، در ابتدا برای خود سبکی را انتخاب و طرح‌هایش را طبق شاخصه‌های همان سبک، مکتب و یا دوره ارائه می‌دهد. سبک‌های معماری زیر مجموعه‌های دوره‌های معماری هستند. معمولاً معمارها در طرح‌های خود امضاء دارند. این بدان معناست که هر معمار سبک مشخص به خود را دارد و معمولاً فرم‌هایی که بیانگر هویت کار او هستند. در این مقاله به معرفی ۱۰ معمار برتر جهان از نگاه متخصصان نشریه “تایم اوت” می‌‎پردازیم.

سانتیگو کالاتراوا

 

کالاتراوا یکی از مشهورترین مهندسین معمار معاصر است که در سال ۱۹۵۱ میلادی در اطراف شهر والنسیا اسپانیا متولد شده است. او در والنسیا تحصیلات معماری خود را در مدرسه هنر و معماری به پابان رساند و پس از آن به موسسه فنی فدرال سوییس رفت و پس از اتمام تز دکترای رشته مهندسی سازه تحت عنوان «چین خوردگی قاب‌های سه بعدی» به جرگه معماران پیوست.

موزهٔ علوم و هنر شهر والنسیا در اسپانیا، تالار موسیقی تنریفه در جزیره اسپانیایی تنریفه، موزه هنر میلواکی در ویسکانسین آمریکا و برج پیچنده در مالمو سوئد مهمترین آثار این آرشیتکت هستند.

 رنزو پیانو

رنزو پیانو در سال ۱۹۳۷ در جنووا ایتالیا چشم به جهان گشود و تحصیلات خود را در دانشکده معماری فلورانس آغاز کرد و  در سال ۱۹۶۴ با پایان نامه‌ای در مورد «ساختمان‌های عربی در قسمتهای داخلی لیگوریا» فارق‌التحصیل شد. او در دهه ۷۰ میلادی برای طراحی مرکز ملی هنر و فرهنگ ژرژ پمپیدو با ریچارد راجرز همکاری داشت.

ساختمانهای اداری B&B italia در نووه دراته کومو، مرکز ملی هنر و فرهنگ ژرژ پمپیدو در پاریس، ولت‌اشتادهاوس در کلن آلمان، ساختمان مرکز علم و تکنولوژی ملی هلند و ساختمان آکادمی علوم ایالت کالیفرنیا در سانفرانسیکو آمریکا از مهمترین آثار تکمیل شده این مهندس هستند.

نورمن رابرت فاستر

فاستر در یک خانواده کارگری در شهر منچستر انگلیس زاده شد. وقتی تنها ۱۶ سال داشت مرسه را ترک کرد و بهخدمت نیروی هوایی پادشاهی درآمد. مشهورترین اثار او طرح گنبد مجلس ملی آلمان در برلین و بنای مشهور به «خیارشور» در لندن هستند.

ورشگاه نیوکمپ، مرکز تجارت جهانی (ساختمان شماره ۲)، فروگاه بین‌امللی کویت و ساختمان پارلمان آلمان دیگر آثار مهم این ارشیتکت انگلیسی است.

 

فرانک گری

فرانک گری در سال ۱۹۲۹ میلادی در یک خانواده یهودی در شهر تورنتو کانادا به دنیا آمد. او در وجانی به آمریک مهاجرت کرد و در دانشگاه جنوب کالیفرنیا به تحصیل در رشته معماری پرداخت. سال ۱۹۵۶ در دانشگاه هاروارد به تحصیل در رشتهٔ برنامه‌ریزی شهری پرداخت و هم‌زمان در دفتر ویکتور گروئن مشغول به کار شد. او اکنون شهروند ایالات متحده و ساکن لس آنجلس است.

 

مهمترین آثار گری گالری هنر انتاریو در تورنتو، خانه رقصان در پراگ، جمهوری چک و تالار کنسرت والت دیسنی اشاره کرد.

 ریچارد راجرز

ریچارد جُرج راجرز معمار ایتالیایی‌تبار بریتانیایی است. از وی به عنوان یکی از جسورترین و جریان‌سازترین معماران مدرن سده کنونی یاد می‌شود. او در دانشگاه ییل درس خواند و مدتی با نورمن فاستر همکاری می‌کرد.

در سال ۱۹۹۹ گنبد هزاره لندن را طراحی کرد که در طراحی آن از صور فلکی الهام گرفته است. ساختمان لویدزو و ترمینال ۴ فرودگاه مادرید دیگر شاهکارهای این هنرمند معاصر هستند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.