48000408 21 98+
info@toseabnieh.ir
شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18
سرمایه گذاری در مسکن یکی از امنترین نوع سرمایهگذاری در کشورهای مختلف است. در کشور ما نیز این امر کاملاً صادق است و افراد زیادی برای نگهداری داراییهای خود در یک محیط امن، به سرمایه گذاری در مسکن و املاک روی میآورند. با این حال خرید ملک و مسکن هم به تحقیق و آگاهی نیاز دارد و اگر کسی بهصورت خودسر دست به سرمایه گذاری در مسکن بزند، ممکن است دچار مشکل یا ضرر شود. پس اگر میخواهید با زوایای مختلف این نوع از سرمایه گذاری آشنا شوید، با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
اگرچه گروهی از افراد تنها به نیت تأمین مسکن و سکونت در آن اقدام به خرید خانه میکنند، اما گروهی اعظم از افراد جامعه با خرید ملک به فکر سرمایهگذاری هستند. سرمایه گذاری به این معنی است که در حال حاضر چیزی را به امید دریافت سود از آن در آینده خریداری کنیم (آن چیز میتواند مسکن، ارز، کالا یا … باشد). با توجه به اینکه خرید ملک با امکان رشد بالا، با مقدار سرمایه و نقدینگی شما ارتباط مستقیمی دارد، پس افرادی که سرمایههای قابل توجهی در دست دارند، میتوانند بهترین ملکهای موجود را خریداری کرده و پس از مدتی (از چند ماه تا چند سال) سودهای کلانی از آن کسب کنند.
اگر بخواهیم شاخص قیمت مسکن را در چندین سال گذشته را بررسی کنیم، میتوانیم به این نتیجه برسیم که بازار ملک و مسکن همیشه با رشد همراه بوده است و گاهی این رشد با سرعت بالایی رخ داده (مانند رشدی که در سال ۱۳۹۷ در املاک اتفاق افتاد). بنابراین سرمایه گذاری در مسکن جزو امنترین و بهترین سرمایه گذاریهاست و از این حیث اهمیت فراوانی دارد. یک سرمایه گذار موفق باید بتواند روی بازارهای مختلف شامل طلا، مسکن، فارکس، بازار بورس تهران و کریپتو کارنسی سرمایه گذاری کند. به این معنی که شخص باید مهارت لازم را داشته باشد که اگر به فرض در بازهای از زمان کریپتو کارنسی وارد رکود شد سرمایه خود را به بازار فارکس منتقل کند، اگر در بازار فارکس نتوانست تمام وقت حضور داشته باشد پول خود را در بازار مسکن سرمایه گذاری کند؛ یعنی سرمایه خود را در میان بازارهای مختلف به گردش درآورد تا بتواند بهترین بازدهی را داشته باشد. در ادامه ویدیو و مقاله با ما همراه باشید تا نکات مهم در زمینه سرمایه گذاری مسکن را با شما به اشتراک بگذاریم.
یک دسته از افراد نهایتا ۳۰۰ میلیون سرمایه دارند، دسته دوم کسانی هستند که بین ۳۰۰ میلیون تا ۶ میلیارد سرمایه دارند و دسته سوم شامل کسانی است که بین ۵ تا ۲۰ میلیارد سرمایه دارند. در ادامه با توجه به تجربیات به شما راهکارهای عملی ارئه میدهیم که حتی با صفر ریال سرمایه، بتوانید به یک سرمایه گذار موفق در حوزه سرمایه گذاری در ملک تبدیل شوید.
کسی که میخواهد سرمایه خود را وارد بازار املاک کند، گزینههای زیادی پیش رو دارد که برخی از این گزینهها به قرار زیر هستند:
اگر شما میخواهید سرمایه خود را وارد بازار ملک و مسکن کنید، باید روش سرمایه گذاری خود را انتخاب کنید. چراکه فعالیت در هر یک از شاخههایی که عنوان کردیم، به آگاهی خاصی نیاز دارد. مثلاً وقتی شما بخواهید در بخش ساختوساز فعالیت کنید، باید با عوامل تاثیرگذار در قیمت مسکن مانند مصالح و آییننامههای ساخت مسکن آشنا باشید. این در حالی است که خرید و فروش ملک تنها با بررسی قیمتها، محلهها و فروشندهها ممکن خواهد بود. علاوه بر راههای فوق شما میتوانید بورس مسکن را نیز برای سرمایه گذاری انتخاب کنید. سرمایه گذاری جمعی در مسکن نیز میتواند جزو گزینههای انتخابی شما باشد. مراکز بسیاری هستند که میتوانند در زمینه یک سرمایهگذاری صحیح در بخش املاک به شما کمک کنند؛ کارشناسان دلفینوِست برای این منظور راهنمای شما خواهند بود.
با توجه به اینکه تمام اتفاقات و تصمیمات سیاسی و داخلی بر افزایش یا کاهش نرخ ارز، طلا یا کالا تأثیر مستقیم دارند، سرمایهگذاری در هرکدام از این بخشها با ریسک بالایی همراه است. این در حالی است که بازار مسکن به نسبت دیگر بازارهای موازی، تاثیر نسبتاً کمتری از این عوامل میپذیرد. همانطور که قبلاً هم عنوان کردیم، هر روز بر تقاضای مسکن از طرف قشر جوان کشور افزوده میشود و همین باعث میشود تا مسکن همیشه در یک روند صعودی قرار داشته باشد. این مقدار تقاضا در بازارهای دیگر وجود ندارد، اگر هم وجود داشته باشد، دورهای و موقتی است.
البته برای مقایسه بازارهای مالی باید فاکتورهای زیادی را بررسی کرد. مثلاً مقدار بازدهی، مدت زمان سرمایهگذاری، مقدار سرمایه اولیه و … در انتخاب روش سرمایهگذاری تاثیر بسزایی دارند. بنابراین بهتر است علیرغم بررسی مقدار ریسکپذیری، دیگر عوامل را نیز بررسی کنید تا در نهایت بتوانید سرمایهگذاری خوبی انجام دهید.
سرمایهگذاری در واحد مسکن مزایای فراوانی برای سرمایهگذاران دارد که قبلاً ضمن ارائه مطالب بخشی از آنها را عنوان کردیم. اما اگر بخواهیم به صورت کاملتر مزایای سرمایهگذاری در مسکن را بررسی کنیم، این مزایا شامل موارد زیر خواهند بود:
هر سرمایهگذاری علیرغم داشتن مزیت، معایبی نیز دارد. اگر بخواهیم معایب بازار مسکن را نیز مورد بررسی قرار دهیم، معایب زیر به این بازار وارد است:
هر نوع سرمایه گذاری ریسکهایی دارد حال که با مزایا و معایب سرمایه گذاری در مسکن آشنا شدید میتوانید با یک تصمیم جدی وارد این بازار شوید.
ممکن است افراد با آگاهی از تمام مزایا و معایب سرمایه گذاری در مسکن، همچنان برای ورود یا عدم ورود سرمایه خود به این بازار مردد باشند. به همین خاطر علاوه بر مزایا و معایب این نوع از سرمایهگذاری، یک عامل انسانی و ماورائی را نیز بررسی میکنیم تا در مورد سرمایهگذاری خود به یقین برسیم. وقتی انسان صاحب ملکی میشود، اعتمادبهنفس وی بالاتر میرود و در یک انرژی مثبت قرار میگیرد. مالکیت باعث میشود انسان بیشتر از هر زمان دیگری به استقلال مالی نزدیک شود. اما تا زمانیکه به پول و سرمایه خود نیاز جدی داشته باشید، جایز نیست که آن را به بازار با سوددهی بلندمدت مسکن بسپارید. تمام توصیههای سرمایهگذاری برای این بازار، حاکی از آن است که فقط سرمایههای راکدی که نیاز چندانی به آن ندارید را وارد بازار ملک و مسکن کنید. در غیر اینصورت روش دیگری را برای سرمایهگذاری خویش در نظر بگیرید.
نمیتوان بهترین روش سرمایه گذاری در مسکن را برای تمام افراد به یک صورت نظر گرفت. افراد در اجرای روشهای مختلف به شیوههای متفاوتی عمل میکنند؛ مثلاً ممکن است شخصی توانایی خرید و فروش بالایی داشته باشد، اما در ساختوساز ضعیف عمل کند. گاهی هم ممکن است فردی بتواند در کمترین زمان ممکن از یک ملک فرسوده، ساختمان بینظیری بسازد، اما در فروش آن موفق نباشد. تفاوتهای فردی اجازه نمیدهد تا یک روش جامع برای ورود سرمایه به مسکن در نظر گرفته شود. افرادی که نمیدانند در کدام یک از این بخشها بهتر عمل میکنند، میتوانند از متخصصین بخش سرمایهگذاری مشورت بگیرند. متخصصان سرمایه گذاری در مسکن دلفینوِست، بسته به مقدار سرمایه و توانایی شما، بهترین پیشنهادهای ممکن را به افراد ارائه میکنند.