• منطقه 22 - شهرک گلستان- ساحل شرقی دریاچه چیتگر - برج تجارت لکسون - طبقه 6

48000408 21 98+

info@toseabnieh.ir

شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18

استراتژی های مسکن مقرون به صرفه موثر برای فقرای شهری در نیجریه

استراتژی های مسکن مقرون به صرفه موثر برای فقرای شهری در نیجریه

استراتژی های مسکن مقرون به صرفه موثر برای فقرای شهری در نیجریه

نکات برجسته

  • استراتژی های مسکن غیررسمی که توسط فقرای شهری ابداع شده است.

  • انواع مسکن رایج در سکونتگاه های غیررسمی

  • قیمت رایج مسکن در سکونتگاه های غیررسمی

  • تصدی مسکن رایج در سکونتگاه های غیررسمی

  • مدل‌های مالی غیررسمی در سکونتگاه‌های غیررسمی

  • رویکردهای تأمین مسکن خودیاری در سکونتگاه‌های غیررسمی

خلاصه

ارائه مسکن مقرون به صرفه (AH) به شیوه‌ای مناسب، علیرغم تلاش‌های تحقیقاتی مختلف و مداخلات سیاسی، همچنان یک چالش جهانی است که نشان‌دهنده نیاز به نوآوری در تهیه مسکن مقرون‌به‌صرفه است. بررسی ادبیات عدم تطابق بین تقاضای هجری قمری و آنچه عرضه می شود را آشکار می کند. رویکرد عمل‌گرایانه به تدارک AH مستلزم بررسی فقرای شهری است که هدف مداخلات AH هستند. برای دستیابی به این هدف، این مطالعه افراد فقیر شهری را مورد بررسی قرار داد تا استراتژی‌های مسکن غیررسمی خود را با جدیت بررسی کنند. 40 پاسخ دهنده به طور تصادفی انتخاب شده از 5 طبقه از بزرگترین محله های فقیر نشین در لاگوس، نیجریه مصاحبه شدند. پس از تجزیه و تحلیل توصیفی، محتوایی و موضوعی داده‌ها، یافته‌ها حاکی از آن است که منابع پنهان و دست‌نخورده‌ای در استراتژی مسکن فقرای شهری وجود دارد که ممکن است از رویکردهای مناسب برای تأمین مسکن مقرون‌به‌صرفه باشد. یافته ها حاکی از آن است که اجاره مناسب برای مسکن فقرای شهری نباید بیش از 9 دلار در ماه باشد، مسکن اجاره ای برای فقرای شهری مناسب تر از مالکیت خانه است، افزایش مسکن، استفاده از مصالح ساختمانی ارزان تر، اتخاذ رویکردهای مسکن جایگزین مانند مسکن مشترک، خانه های قابل تبدیل و هاستل ها استراتژی های مناسب ساخت مسکن هستند. راهبردهای تامین مالی مسکن مناسب، اصلاح ابزار مالی موجود در مسکن در میان دیگر یافته‌های ضروری خواهد بود . این مطالعه بینش هایی را در مورد استراتژی های مسکن غیررسمی ابداع شده مهاجران در محله های فقیر نشین لاگوس ارائه می دهد. داده‌های این مطالعه ممکن است برای سیاست‌گذاران مفید باشد و برای مطالعات آینده در مورد تأمین مسکن حامی فقرا مفید باشد. مطالعه توصیه می‌کند که استراتژی‌های غیررسمی فقرای شهری را می‌توان بهبود بخشید، نهادینه کرد و در سیاست‌های مسکن گنجاند تا به تأمین مسکن ارزان قیمت مؤثر و پایدار برای فقرای شهری در اقتصادهای در حال توسعه دست یافت.

معرفی

شهرنشینی در سرتاسر جهان سریع و مستمر بوده است که منجر به تشکیل زاغه ها عمدتاً در اقتصادهای در حال توسعه آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین شده است (Bredenoord et al., 2014). در نتیجه، زاغه های شهری به یک نگرانی عمده در جنوب جهانی، به ویژه در سه دهه اخیر تبدیل شده اند (Gülter & Basti, 2014). بردنورد و همکاران (2014) نشان می دهد که چگونه فرآیندهای شهرنشینی در جنوب جهانی بسیار سریع است، که مانع اصلی موفقیت هدف توسعه پایدار 11 برای فراگیر کردن شهرها و سکونتگاه های انسانی، ایمن، انعطاف پذیر و پایدار است. این وضعیت مستلزم برنامه ریزی و مدیریت بهتر شهرهای ما به عنوان یک موضوع فوری به سمت فضای شهری پایدار است (دسای و همکاران، 2015، فریزر و همکاران، 2017). تهیه مسکن مقرون به صرفه (AH) بحثی معاصر در ادبیات است (Bolay, 2006, Owusu et al., 2008, Patel et al., 2014, Roy, 2005, Roy et al., 2018, Srivastava and Singh, 1996). اکثر مطالعات مسکن به سمت دیدگاه عرضه‌محور گرایش دارند در حالی که دیدگاه‌های تقاضامحور را نادیده می‌گیرند، احتمالاً به دلیل سخت‌گیری‌های موجود در جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل داده‌ها (DeJonckheere & Vaughn، 2019). با وجود توجه تحقیقاتی و مداخلات سیاستی در مورد عرضه/تامین مسکن مقرون به صرفه برای مدت طولانی، مسکن فقرای شهری همچنان یک چالش جهانی است. پیشنهاد نیاز فوری به یک تغییر پارادایم در رویکردهای پژوهشی برای اطلاع رسانی سیاست‌های مؤثر (Ademiluyi، 2010، Akinwande و Hui، 2022، سازمان بهداشت جهانی، 2016).

برای متعادل کردن انحراف در ادبیات به سمت راه‌حل‌های عرضه‌محور، بررسی راه‌حل‌های مسکن از دیدگاه‌های تقاضامحور برای ارائه راه‌حل‌های نوآورانه برای چالش‌های رایج مسکن بسیار مهم است (Akinwande and Hui, 2022, Malik et al., 2020). راه‌حل‌های واقع‌بینانه برای چالش‌های مسکن غالب فقرای شهری باید ویژگی‌های اجتماعی-اقتصادی، سطح درآمد، فعالیت‌های مسکن، وضعیت مسکن، استراتژی‌های مسکن، و مداخلات پیش‌بینی‌شده مسکن را از دیگر ویژگی‌های فقرای شهری بررسی کند تا بتواند یک استراتژی عمل‌گرایانه برای ارائه مناسب AH فراهم کند. (Gür and Dülgeroğlu Yüksel, 2019, Malik et al., 2020). اگر ویژگی‌های فقیر شهری به اندازه کافی در نظر گرفته شود و در سیاست‌های تامین مسکن گنجانده شود، ممکن است بتوان عدم تطابق مکرر بین عرضه و تقاضای AH در سراسر جهان را در هماهنگی با آن ریشه‌کن کرد (Malik et al., 2020).

سؤال پژوهشی این پژوهش این است که: فقرای شهری با توجه به محدودیت‌های اجتماعی-اقتصادی خود از چه راهکارهایی برای تأمین مسکن مناسب برای خود و خانواده‌هایشان استفاده می‌کنند؟ داده‌های مورد استفاده برای پاسخ به سؤال تحقیق از مصاحبه‌های کیفی با 40 پاسخ‌دهنده نمونه‌گیری تصادفی در طبقه فقیر شهری، ساکنان 5 محله فقیر نشین بزرگ در ایالت لاگوس نیجریه به دست آمده است. این مطالعه با 8 پاسخ دهنده در Makoko در دولت محلی Yaba (LG)، Majidun در Ikorodu LG، Ojota در Ikeja LG، Alaba-rago/Alaba-international در Ojo LG و Abule-osun در مناطق Amuwo/Oriade LG در ایالت لاگوس مصاحبه کرد. این مکان‌ها با استفاده از نمونه‌گیری طبقه‌بندی‌شده برای محدود کردن سوگیری و اطمینان از استحکام داده‌ها انتخاب شدند، زیرا این 5 محله بزرگ‌ترین و برخی از برجسته‌ترین زاغه‌ها در لاگوس هستند – پرجمعیت‌ترین شهر آفریقا. مصاحبه‌ها بر وضعیت مسکن فقرای شهری، ویژگی‌های مسکن و پاسخ‌های آنها به چالش‌های مسکن، جستجوی استراتژی‌های مناسب AH در چارچوب امکانات اجتماعی-اقتصادی آنها متمرکز بود.

قطعات بخش

بحث مسکن مقرون به صرفه در نیجریه

Saidu و Yeom (2020) مدل های مسکن پایدار را در شهرهای نیجریه بررسی کردند و دریافتند که امنیت و رفاه در مسکن مهمترین ملاحظات اجتماعی است که می تواند از طریق مشارکت جامعه در فرآیند تأمین مسکن بهتر به دست آید. مشارکت جامعه باعث افزایش برابری، مقبولیت و حذف تعصب در تولید و توزیع مسکن خواهد شد (Olotuah and Aiyetan, 2006, Saidu and Yeom, 2020). در یک مطالعه قبلی، (Olagunju، 2014) فرض می شود که شامل جامعه است

روش شناسی

این تحقیق بازوی سمت تقاضای یک مطالعه در حال انجام است تا با یکپارچه‌سازی راه‌حل‌هایی از هر دو طرف عرضه و تقاضا، به یک استراتژی عمل‌گرایانه برای تأمین مسکن ارزان قیمت مؤثر (EAH) برای فقرای شهری در نیجریه برسد. مطابق با فلسفه عمل‌گرایانه این مطالعه، این مطالعه به دنبال جمع‌آوری داده‌های اولیه از افراد نیازمند AH است که معمولاً ساکنان فقیر-غیررسمی شهری در لاگوس، نیجریه هستند. انتخاب لاگوس بر این استدلال استوار است که مهم ترین آن است

تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها

هدف این مطالعه شناسایی راهبردها برای تامین مسکن مناسب با قیمت مناسب در فعالیت‌های اجتماعی-اقتصادی و ویژگی‌های مسکن فقرای شهری است. برای دستیابی به این هدف، تحلیل موضوعی فعالیت‌های اجتماعی-اقتصادی شناسایی شده، ویژگی‌های مسکن و راهبردهای پاسخ‌دهندگان در این بخش انجام می‌شود. مضامین بیشتر به موضوعات فرعی تقسیم می شوند تا تمام تجربیات میدانی را به تصویر بکشند و از تجزیه و تحلیل محتوای دقیق اطمینان حاصل کنند.

نتیجه

این مطالعه با هدف بررسی استراتژی‌های مسکن غیررسمی فقرای شهری در محله‌های فقیر نشین لاگوس، نیجریه انجام شد. سوال پژوهش این بود: «افراد فقیر شهری با در نظر گرفتن محدودیت‌های اجتماعی-اقتصادی، از چه راهکارهایی برای تأمین مسکن مناسب برای خود و خانواده‌هایشان استفاده می‌کنند؟» این مطالعه ادبیات مسکن را گسترش می‌دهد، رویکردهای تهیه مسکن مقرون‌به‌صرفه را در موقعیت مسکن، ویژگی‌های مسکن و ابزارهای اجتماعی-اقتصادی شناسایی و خوشه‌بندی می‌کند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.