• منطقه 22 - شهرک گلستان- ساحل شرقی دریاچه چیتگر - برج تجارت لکسون - طبقه 6

48000408 21 98+

info@toseabnieh.ir

شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18

تأثیر سیاست‌های مسکن تبعیض‌آمیز نژادی (قسمت اول)

تأثیر سیاست‌های مسکن تبعیض‌آمیز نژادی (قسمت اول)

تأثیر سیاست‌های مسکن تبعیض‌آمیز نژادی (قسمت اول)

نکات برجسته

  • میثاق های نژادی امروزه با دمای بسیار پایین تر و پوشش درختان بیشتر مرتبط است.
  • میثاق ها مزایای زیست محیطی قابل مقایسه با رتبه بندی A یا B HOLC را ارائه می دهند.
  • نتایج، امتیازات زیست‌محیطی امروزی را به تبعیض نژادی تاریخی مرتبط می‌کند.

خلاصه

تحقیقات تأثیر وام‌های رهنی تبعیض‌آمیز تاریخی (یعنی «خط قرمز») را بر توزیع مزایا و بارهای زیست‌محیطی نشان داده‌اند، در حالی که میراث‌های زیست‌محیطی سایر سیاست‌های مسکن تبعیض‌آمیز نژادی ناشناخته باقی مانده‌اند. با استفاده از مجموعه داده‌های جدید از پیمان‌های نژادی در مینیاپولیس و حومه آن، اولین نقشه کامل برای هر شهر ایالات متحده ، ما یک ارتباط مثبت معنادار بین حضور عهد تاریخی نژادی و دمای خنک‌تر، افزایش تاج درخت و کاهش سطح غیرقابل نفوذ امروزی پیدا کردیم. وقتی با خط قرمز مقایسه می‌شود، متوجه می‌شویم که میثاق‌ها تأثیر زیست‌محیطی قابل مقایسه با دو نامگذاری بالاترین HOLC (A یا B) دارند. علاوه بر این، در هر درجه HOLC، حضور میثاق با مزایای زیست‌محیطی اضافی همراه است که اثرات منفی زیست‌محیطی مرتبط با خط قرمز را کاهش می‌دهد. این تجزیه و تحلیل نشان می‌دهد که مزایای زیست‌محیطی مثبت مرتبط با میثاق‌ها صرفاً ناشی از شیب کاربری زمین شهری-حومه‌ای نیست، بلکه به امتیازی مربوط می‌شود که به تضمین‌های قانونی سفیدی تعبیه شده در خود میثاق داده شده است.

 

کلید واژه ها

عهد نژادی
جزایر گرمایی شهری
عدالت زیست محیطی
خط قرمز
سایبان درخت
تغییر آب و هوا

معرفی

دانشمندان منظر و برنامه ریزان شهری به طور فزاینده ای به روش هایی توجه می کنند که مناظر شهری میراث نژادپرستی و نابرابری های ساختاری را منعکس می کند. در شهرهای شمال و جنوب جهانی، دسترسی به طبیعت شهری و تنوع زیستی با الگوهای نابرابری نژادی، قومیتی و درآمدی مرتبط است ( د سوزا و تورس، 2021 ، کوراس و همکاران، 2020 ، فام و همکاران، 2012). ). این الگوهای منظر شهری با میراث نژادپرستی، جداسازی و استعمار مرتبط هستند ( شل و همکاران، 2020 ، Shackleton and Gwedla، 2021 )، که باعث قرار گرفتن در معرض نابرابر آسیب های زیست محیطی و دسترسی به کالاهای زیست محیطی می شود ( ونتر و همکاران، 2020 ). ، والدمن، 2022 ). به این ترتیب، نژادپرستی ، جداسازی و نابرابری چارچوب‌های تحلیلی کلیدی برای درک ساختار مناظر بیوفیزیکی شهری در شهرها در سطح جهان هستند.

در ایالات متحده، تحلیل‌های فضایی از رابطه بین سیاست‌های مسکن تبعیض‌آمیز نژادی و نابرابری‌ها در کیفیت محیطی به طور عمده بر نقش دسترسی تبعیض‌آمیز نژادی به وام‌های رهنی متمرکز شده‌اند. این تحلیل‌ها که با دیجیتالی کردن نقشه‌های امنیتی وام مسکن توسط پروژه نابرابری نقشه‌برداری (معروف به نقشه‌های «خط قرمز») که توسط شرکت وام مالکان خانه (HOLC، نلسون و همکاران، 2018 ) تولید شده‌اند، ممکن شد، نشان می‌دهد که مناظر شهرهای آمریکا همچنان منعکس کننده میراث سیاست های تبعیض آمیز مسکن تاریخی است. HOLC که توسط دولت فدرال ایالات متحده در طول رکود بزرگ برای ارائه وام های مسکن مقرون به صرفه و با حمایت فدرال تأسیس شد ( جکسون، 1980 )، همچنین نقشه های امنیتی وام مسکن را تهیه کرد که محله ها را از A-D بر اساس “ریسک” درک شده برای وام های رهنی، بر اساس هر دو طبقه بندی می کرد. ویژگی های فیزیکی محله و جمعیت شناسی نژادی، فرآیندی که به عنوان خط قرمز شناخته می شود ( هیلیر، 2005 ، روتشتاین، 2017 ). مقیاس درجه بندی همسایگی نقشه های HOLC به عنوان متغیرهای توضیحی در تجزیه و تحلیل نتایج زیست محیطی از مکان چاه های نفت ( گونزالس و همکاران، 2022 )، قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا ( لین و همکاران، 2022 )، تراکم بسیج شده است. از تاج پوشش درختان شهری و فضای سبز ( لاک و همکاران، 2020 ، نامین و همکاران، 2020 ، ناردون و همکاران، 2021 )، و الگوهای قرار گرفتن در معرض گرمای شهری ( هافمن و همکاران، 2020 ، ویلسون، 2020 ). این تحقیق نشان می‌دهد که چگونه نژادپرستی ساختاری نابرابری‌های محیطی را ایجاد کرده و تداوم می‌بخشد و به ساختار مناظر شهری امروز ادامه می‌دهد ( Pickett and Grove, 2020 , Schell et al., 2020 , Swope et al., 2022 ).

با این حال، خط قرمز تنها یکی از بسیاری از سیاست‌های مسکن بود که برای ایجاد و تقویت تفکیک نژادی در نیمه اول قرن بیستم اعمال شد ( Rothstein, 2017 )، و قدرت توضیحی خود نقشه‌های HOLC توسط پژوهش‌های اخیر زیر سوال رفته است. . به عنوان مثال، وام های رهنی توسط HOLC با نمرات نقشه ارتباطی نداشت، زیرا بسیاری از وام های HOLC به مناطق دارای رتبه C و D می رفتند ( هیلیر، 2003 ، میچنی و وینلینگ، 2020 ). علاوه بر این، نقشه های HOLC پس از اعطای اکثر وام های اضطراری HOLC ترسیم شد ( میچنی، 2021 ). از سوی دیگر، اداره مسکن فدرال، که نقشه‌های مختلف تولید می‌کرد، سهم بسیار بیشتری از وام‌های رهنی فدرال اعطا کرد و از نظر نژادی بسیار تبعیض آمیزتر از HOLC بود ( Fishback et al., 2022 ). علاوه بر این، اتکای بیش از حد به نقشه‌های خط قرمز برای توضیح نابرابری‌های زیست‌محیطی معاصر، با نادیده گرفتن نقش دهه‌های سرمایه‌گذاری نژادی قبل از دهه 1930 و تداوم برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌های نابرابر نژادی حتی پس از تصویب قانون مسکن منصفانه، خطراتی را به همراه دارد ( Gioelli، 2023 ). .

در این تحلیل، ما این گفتگو را گسترش می‌دهیم و اولین تحلیل کمی را ارائه می‌کنیم که اثرات زیست‌محیطی مرتبط با خط قرمز را با یک سیاست مسکن تبعیض‌آمیز نژادی دیگر – میثاق‌های نژادی – مقایسه می‌کند. قبل از خط قرمز فدرال، جداسازی نژادی در شهرهای آمریکا عمیقاً ریشه دوانده بود ( Fishback et al., 2020 )، که توسط مجموعه ای از ابزارهای قانونی و فراقانونی ایجاد و اجرا شد. میثاق های نژادی – بندهای الزام آور قانونی که در اسناد ملکی گنجانده شده است که از فروش یا تصرف یک فرد رنگین پوست جلوگیری می کند – از اوایل قرن بیستم در جنوب جیم کرو و شمال “پیشرو” برای جداسازی شهرها استفاده شد ( شکل 1 ، نقره ای) . ، 1991، جونز-کوره، 2000 ، ترتر و همکاران، 2012 ). میثاق‌هایی که هم توسط افراد و هم توسعه‌دهندگان املاک برای اطمینان از انحصار نژادی اضافه شدند، دسترسی به مالکیت خانه و انباشت ثروت بین نسلی را محدود می‌کردند و پس از پیوستن به یک ملک، حذف آنها تقریبا غیرممکن بود ( جونز-کوره، 2000 ، روتشتاین، 2017 ). در نتیجه، میثاق‌ها یکی از اولین، گسترده‌ترین و مؤثرترین ابزارهای قانونی بودند که الگوهای جداسازی نژادی را تولید و اجرا کردند، بعداً از طریق خط قرمز نهادینه شدند ( گریر، 2013 ، جونز-کوره، 2000 ، وودز، 2012 ).

 

عکس. 1 . نمونه ای از عهد نژادی میثاق نژادی در یک سند ملکی در شهرستان هنپین، مینه‌سوتا یافت شد. تصویر با حسن نیت ارائه شده از Mapping Prejudice.

علیرغم اهمیت تاریخی آنها، تجزیه و تحلیل تأثیرات، تا همین اواخر، به دلیل فقدان مجموعه داده های جامع تقریباً غیرممکن بوده است. در اینجا، با تکیه بر اولین پایگاه داده کامل دیجیتالی و جغرافیایی از پیمان‌های نژادی تولید شده توسط پروژه تعصب نقشه‌برداری، اولین تحلیل از رابطه بین حضور پیمان‌های نژادی و نتایج زیست‌محیطی معاصر را ارائه می‌کنیم. با انجام این کار، ما درک خود را از مکانیسم‌هایی که از طریق آن بی‌عدالتی‌های زیست‌محیطی بر روی مناظر شهری حک می‌شوند، عمیق‌تر می‌کنیم، و گفتگو را فراتر از خط قرمز گسترش می‌دهیم تا مجموعه گسترده‌تری از سیاست‌های تبعیض‌آمیز را شامل شود. با نشان دادن تداوم تأثیرات سیاست‌های جداسازی که تقریباً نیم قرن پیش غیرقانونی شده بود، نیاز به کار عمدی برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران محیط‌زیست برای از بین بردن میراث جداسازی نژادی را برجسته می‌کنیم.

با توجه به اهمیت این متغیرها برای سلامت عمومی و برای کاهش یا تشدید اثرات نامتناسب نژادی تغییرات آب و هوایی ( بربریان و همکاران، 2022 )، تجزیه و تحلیل خود را بر قرار گرفتن در معرض گرما، تاج درخت، و پوشش سطح غیرقابل نفوذ متمرکز می کنیم. تاج درخت شهری خدمات مهم اکوسیستمی را ارائه می دهد که به نفع سلامت عمومی از جمله سایه، کاهش استرس گرمایی و بهبود کیفیت هوا است ( Säumel et al., 2016 ). رویدادهای گرمای شدید با تلفات سالانه بیشتری نسبت به هر رویداد آب و هوایی خطرناک دیگری در ایالات متحده مرتبط است ( بوردن و کاتر، 2008 )، تهدیدی که با تأثیرات تغییرات آب و هوایی تشدید شده است ( جونز و همکاران، 2015 ). ناهمگونی فضایی در قرار گرفتن در معرض حرارت درون شهری ناشی از تفاوت در پوشش نسبی سطوح غیرقابل نفوذ (به عنوان مثال پیاده روها و ساختمان ها) و پوشش گیاهی یا بدنه های آبی است ( شانداس و همکاران، 2019 ، زیتر و همکاران، 2019 ). در واقع، بررسی مزایای خنک‌کنندگی تاج‌پوش شهری در شهرهای دوقلو نشان می‌دهد که تاج درخت بر دمای محیط تأثیر قوی دارد، با تاج درخت بیشتر که با دمای خنک‌تر همراه است ( Smoliak et al., 2015 ). نابرابری های نژادی و درآمدی در قرار گرفتن در معرض گرما درون شهری و پوشش تاج درختان به طور گسترده توسط محققان عدالت زیست محیطی مستند شده است، به طوری که جوامع کم درآمد و جوامع رنگی به طور نامتناسبی در معرض دمای بالاتر و پوشش تاج درخت کمتر از جوامع پردرآمد و عمدتا سفیدپوست قرار دارند. بنز و برنی، 2021 ، برلند و همکاران، 2015 ، فاهی و همکاران، 2019 ، هوانگ و کادناسو، 2016 ، مک دونالد و همکاران، 2021 ، میچل و چاکرابورتی، 2015 ، وولکل و کادناسو، 2016 ، هدف ما تعمیق درک مکانیسم‌هایی است که از طریق آن مناظر ناعادلانه زیست‌محیطی تولید می‌شوند با کاوش در نقش پیمان‌های نژادی به عنوان یکی دیگر از محرک‌های نابرابری‌های نژادی در مواجهه با گرما و پوشش تاج درختان شهری ( بون و همکاران، 2009 ، بون و همکاران، 2010). ، گروو و همکاران، 2018 ، رومن و همکاران، 2018 ).

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.