• منطقه 22 - شهرک گلستان- ساحل شرقی دریاچه چیتگر - برج تجارت لکسون - طبقه 6

48000408 21 98+

info@toseabnieh.ir

شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18

دستورالعمل اجرایی شیوه نامه تمدید و ارتقا پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی

دستورالعمل اجرایی شیوه نامه تمدید و ارتقا پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی

دستورالعمل اجرایی شیوه نامه تمدید و ارتقا پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی

دستورالعمل اجرایی شیوه نامه تمدید و ارتقا پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی
 
  • ماده – 1 – عوامل موثر در تمدید و ارتقا پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی عبارتند از : 1-1 شرکت در دوره های آموزشی و قبولی در آزمون پایان این دوره ها · 1-2 شرکت در سمینار ها و کنفرانس ها · 1-3 داشتن تألیفات و پژوهش · 1-4 داشتن سوابق حرفه ای موثر
  • ماده – 2 – نحوه تعیین امتیازهای هر یک از عوامل موثر در ارتقاء و تمدید پروانه 2-1- شرکت در دوره های آموزشی به ازای هر ساعت شرکت در دوره های آموزشی مصوب 5 امتیاز در نظر گرفته خواهد شد ، که 40% آن به حضور در کلاس و 60% آن به قبولی در آزمون پایان دوره آن اختصاص دارد . · 2-2- شرکت در کارگاه ها و سمینار ها به ازای هر ساعت شرکت در کارگاه ها وسمینار هاییکه مورد تایید قرار گرفته اند حداکثر 5/2 امتیاز در نظر گرفته خواهد شد . به منظور تائید و تعیین امتیاز کارگاه یا سمینار باید برگزار کننده ، مشخصات کامل شامل موضوعات و سخنرانان ( مطابق با فرم های ارسالی ) را برای گروه تخصصی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مربوطه ارسال نموده تا پس از تایید گروه تخصصی و تصویب در کار گروه آموزش ، پژوهش و ترویج شورای توسعه نظام مهندسی امتیاز مربوطه تعیین گردد . مسئولیت بررسی حضور متقاضیان در سمینار به عهده سازمان نظام مهندسی ساختمان استان میباشد . · 2-3- فعالیت های پژوهشی میزان امتیازات فعالیت های پژوهشی به شرح جدول زیر میباشد : موضوع امتیاز تألیف هر عنوان کتاب تا 50 ترجمه هر عنوان کتاب تا 20 هر مقاله پذیرفته شده در مجلات علمی ، پژوهشی خارجی تا 10 هر مقاله پذیرفته شده در مجلات علمی پژوهشی یا مجلات ترویجی داخلی تا 7 هر مقاله در کنفرانس ها و همایش های معتبر خارجی یا بین المللی تا 5 هر مقاله در کنفرانس ها و همایش های معتبر داخلی تا 3 تمامی تالیفات و مقالات جدول فوق باید مرتبط با حرفه بوده و با رشته و صلاحیت متقاضی مرتبط باشد . ارزیابی امتیازات فعالیت پژوهشی به عهده کمیته آموزش استان میباشد که امتیاز مربوطه به مجموع امتیازات نهائی متقاضی اضافه خواهد شد . لیست مجلات علمی ، پژوهشی و ترویجی معتبر داخلی و خارجی به پیوست اعلام میگردد . 2-4- کارنامه حرفه ای کارنامه حرفه ای مهندسان در دو بخش محاسبه میگردد : 1. بخش اول مربوط به کیفیت خدماتی است که مهندس در طول دوران حرفه ای خود ارایه نموده که به تشخیص کمیته ای متشکل از نمایندگان سازمان های نظام مهندسی ساختمان و مسکن و شهرسازی استان تا 200 امتیاز به آن تعلق خواهد گرفت . تبصره : ضوابط مربوط به نحوه تشکیل کمیته و تعیین امتیاز کارنامه حرفه ای متعاقبا اعلام خواهد شد . 2. بخش دوم مربوط به تخلفاتی است که منجر به صدور رای محکومیت قطعی توسط شورای انتظامی شده است که در اینصورت به ازای هر : اخطار کتبی 15 امتیاز توبیخ کتبی 30 امتیاز یک روز تا سه ماه محرومیت 50 امتیاز سه ماه و یک روز تا شش ماه محرومیت 70 امتیاز شش ماه و یک روز تا یک سال محرومیت 100 امتیاز یک سال و یک روز محرومیت و بیشتر 120 امتیاز از امتیاز نهائی وی کسر میگردد . تبصره : مقادیر فوق به ازای هر نوبت محکومیت میباشد ، لذا کسانی که دارای چندین نوبت محکومیت باشند به ازای هر بار محکومیت ، مقادیر فوق محاسبه و از امتیاز نهائی کسر خواهد شد .
  • ماده – 3 – امتیازات موردنیاز : حداقل امتیاز موردنیاز برای تمدید و ارتقا پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی به شرح جدول زیر میباشد : جدول حداقل امتیازات موردنیاز برای تمدید و ارتقا پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی حداقل امتیاز موفقیت در دوره های آموزشی امتیاز شرکت در سمینار ها و کنفرانس ها حداقل امتیاز کارنامه حرفه ای کل امتیاز موردنیاز ارتقاء از پایه 3 به 2 200 40 100 500 ارتقاء از پایه 2 به 1 200 40 150 600 تمدید در پایه 3 – 40 100 300 تمدید در پایه 2 – 40 130 300 تمدید در پایه 1 – 40 150 350 تبصره : متقاضیان تمدید پروانه اشتغال به کار برای کسب امتیاز کل ، میتوانند از امتیاز مربوط به دوره های آموزشی نیز استفاده نمایند . کار گروه آموزش ، پژوهش و ترویج شورای توسعه نظام مهندسی مسئول پاسخگوئی به ابهامات و سئوالات سازمان های نظام مهندسی ساختمان در مورد اعمال این دستورالعمل میباشد .
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.