48000408 21 98+
info@toseabnieh.ir
شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18
هدف اساسی توسعه مقصد گردشگری، بهبود کیفیت زندگی ساکنان محلی است. برای مناطق اقلیت در استان گوئیژو در چین، توسعه گردشگری می تواند به مزایای زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی خوبی دست یابد . هدف این تحقیق بررسی عوامل کلیدی محرکی است که می تواند کیفیت مقاصد محلی را بهبود بخشد. بر اساس تحلیل ادبیات و بازدید از بسیاری از روستاها، 8 متغیر یافت می شود که عبارتند از منابع گردشگری، موقعیت گردشگری، محیط توسعه گردشگری، ترجیح گردشگران، ذینفعان گردشگری، محصولات گردشگری، نوآوری گردشگری و مقصد گردشگری توسعه. 19 فرضیه ارائه شده و یک مدل نظری ایجاد شده است. از طریق روش ترکیبی متوالی فاز کیفی و فاز کمی و آزمون مدل با SEM مشخص می شود: 1) همه عوامل تأثیر مثبت معناداری بر توسعه مقاصد گردشگری روستایی دارند. 2) عوامل اولیه توسعه مقاصد گردشگری روستایی CTR، TL و نوآوری گردشگری هستند. 3) بیشتر عوامل با یکدیگر تعامل دارند تا توسعه مقاصد گردشگری اقلیت را هدایت کنند. در نهایت، با توجه به نتایج تحقیق ، همراه با وضعیت فعلی توسعه مقاصد گردشگری روستایی، این مطالعه پیشنهادها و چشماندازهایی را برای ارتقای توسعه مقاصد گردشگری اقلیت روستایی ارائه میکند.
سند شماره 1 کمیته مرکزی چین در سال 2023 ( http://www.npc.gov.cn/ ) بر کار کلیدی ترویج همه جانبه استراتژی احیای روستایی، مانند توسعه روستایی، ساخت و ساز روستایی و حکمرانی روستایی تأکید می کند. . صنعت گردشگری دارای ویژگی های همبستگی بالا، جامعیت قوی و عملکرد کششی برجسته [ 1 ] است، بنابراین به عنوان یکی از راه های مهم کشش توسعه اقتصادی روستایی و ساخت مناطق روستایی به شمار می رود [ 2 ]. در این زمینه بررسی وضعیت توسعه گردشگری روستایی ، تحلیل عوامل موثر بر آن، پی بردن به مشکلات موجود و جمع بندی قواعد توسعه آن که موجب توسعه پایدار گردشگری روستایی و کمک به احیای روستایی خواهد شد، از اهمیت بالایی برخوردار است.
روستاهای اقلیت چین مناطق غنی از منابع گردشگری هستند [ 3 ]. گوئیژو دارای حدود 12000 روستای اقلیت قومی است که در سراسر استان پراکنده شده اند. از آنجا که بسیاری از این روستاها دارای محیط زیست بومی برتر، فرهنگ ملی شگفت انگیز هستند، ارزش حفاظتی و توسعه بالایی دارند. از سال 2014، 1652 روستا توسط کمیسیون امور اقوام دولتی چین به عنوان روستاهای خصوصیات اقلیت قومی چینی نامگذاری شده اند که از این تعداد 312 روستا در گوئیژو هستند که حدود 19 درصد از کل این روستاها را تشکیل می دهند و رتبه اول و بسیار بالاتر از استان های دیگر را دارند. بنابراین، نویسنده فکر می کند که توسعه گردشگری روستاهای اقلیت در استان گوئیژو کاملاً نماینده است. بر این اساس، با حمایت بنیاد ملی علوم اجتماعی چین، نویسندگان مجموعه وسیعی از بازدیدها را در استان گوئیژو انجام می دهند. تا آوریل 2023، نویسنده به 102 روستا رسیده است. در فرآیند بازدید، نویسندگان توسعه گردشگری محلی را درک کرده و مشاهده میکنند و به طور خلاصه با گردشگران یا روستاییان مصاحبه میکنند تا عوامل کلیدی تأثیرگذار و ماهیت هر یک از عوامل توسعه گردشگری روستایی را درک کنند. در همان زمان، موارد مطالعه معمولی برای آماده شدن برای تحقیق بعدی انتخاب خواهند شد.
در عین حال، نویسندگان در فرآیند تحلیل ادبیات دریافتند که تحقیقات مرتبط با گردشگری روستایی در سالهای اخیر توجه گستردهای را از سوی محافل دانشگاهی به خود جلب کرده است، محققان داخلی و خارجی عوامل محرک و مکانیسمهای توسعه گردشگری روستایی را از دیدگاههای متعدد خلاصه کردهاند. با این حال، اکثر مطالعات موجود تنها مدل مفهومی سیستم قدرت توسعه گردشگری روستایی را برای تحلیل کیفی میسازند، مطالعات کمی آزمونهای تجربی مدل گردشگری محور روستایی را انجام دادهاند، بنابراین، مناطق گردشگری روستایی در استان گوئیژو را به عنوان هدف تحقیق در نظر گرفتهاند. این مقاله SEM سازوکار محرک توسعه منطقه گردشگری روستایی را ساخته و مفروضات مربوطه را از طریق ترکیب تحلیل کمی و کیفی ساختار محرک و مکانیسم توسعه گردشگری روستایی ارائه میکند و عوامل محرک توسعه گردشگری روستایی را روشن میکند. مناطق گردشگری روستایی برای ترویج توسعه پایدار گردشگری روستایی با کیفیت بالا. به همین دلیل، چندین روستا به دلیل ویژگی های معمولی مربوطه به عنوان مطالعه عمیق انتخاب شده اند. روستای Xijiang Qianhu Miao در جنوب شرقی استان Guizhou، نشان دهنده یک مدل توسعه گردشگری بالغ با حمایت دولت است. روستاهای مینزو در شمال به دلیل صنایع محلی به طور موثر توسعه گردشگری را ترویج می کند . دهکده Xianahui در جنوب غربی گردشگری اقامتی را بر اساس مناظر زیبای طبیعی خود توسعه داده است و به توسعه سریعی دست یافته است. این تحقیق ادامه دارد و نویسندگان امیدوارند با تحقیقات تجربی روی آنها، سیستم نظری موجود تحقیقات مرتبط را غنی کنند.