پروژه چند منظوره K hark واقع در نزدیکی تالار وحدت در خیابان خارک، منطقه 11 تهران، به مساحت 1018 متر مربع، در اصل شامل سه طبقه مسکونی در ساختمان اصلی شمالی، یک ساختمان جنوبی یک طبقه به عنوان گاراژ و یک حیاط بین این دو این معماری که در دوره پهلوی ساخته شده و زمانی خانه علیرضا افضلی پور، نیکوکار و مؤسس دانشگاه کرمان و همسرش فکهره صبا خواننده مشهور اپرا بوده، یکی از بناهای تاریخی و ارزشمند باقی مانده در مرکز تهران به شمار می رود.
موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد پروژه در منطقه فرهنگی رودکی تهران، رویکرد طراحی را به سمت آنچه فراتر از مرمت بنای موجود و تمرکز بر ایجاد ارتباط بین این پروژه به عنوان گره شهری با طرح احیای موجود در منطقه با دعوت از عموم مردم سوق داد. تجربه و توقف در چنین ساختمان هایی به عنوان یکی از اهداف اصلی طراحی است.
نیازهای مشتری اولیه ایجاد فضایی چند منظوره بود که بتواند به عنوان اتاق جلسات و فضای کاری باز و همچنین فضاهایی برای میزبانی رویدادها و گردهمایی های عمومی با حفظ لایه های تاریخی ساختمان مورد استفاده قرار گیرد. ایجاد مسیرهای عمومی و خصوصی و راهنمایی کاربران برای دسترسی به فضاهای مختلف، کلید چیدمان و برنامه ریزی فضا بود. به منظور دعوت مردم به پروژه و به عنوان نقطه شروع تجربه فضایی، ساختمان جنوبی به عنوان یک کافه طراحی شد و دهانه ها تغییر شکل داده و شفاف شدند و ارتباط بصری بین ساختمان اصلی و محله ایجاد شد. ساختار جنوبی
در طی فرآیند مقاوم سازی، حیاط با اجرای دیوارهای سازه حائل خاکبرداری و با سطح زیرزمین سابق تسطیح شد. حوض موجود پس از آن دوباره طراحی شد و با یک حوض شیشه ای جایگزین شد و بر ارتباط بصری بین لایه های مختلف پروژه تاکید کرد و حس کنجکاوی را برای بازدیدکنندگان ایجاد کرد. سپس یک حیاط غرق شده تشکیل شد که از طریق یک پلکان فلزی به سطح زیرزمین دسترسی داشت. سطح زیرزمین نیز از طریق یک تونل حفاری شده به ساختمان اصلی و مخزن آب قدیمی که اکنون اتاق مکانیکی است متصل می شود. یک آسانسور نیز در نزدیکی هسته ساختمان اضافه شده است که سطح زیرزمین را به پشت بام برای دسترسی آسان تر و ارتباط مستقیم بین این سطوح متصل می کند.
مقاوم سازی ساختمان اصلی با عملیات و روش هایی مانند اجرای شمع به عمق 13 متر، فونداسیون نواری، دیوارهای شاتکریت و کف مشبک فلزی تکمیل شد.
در این پروژه، سطح پشت بام نقطه تکمیل قابل توجهی برای تجربه بازدید کننده است. که بیشتر برای رویدادها و اجتماعات عمومی استفاده می شود، کاربران عمومی از طریق آسانسور از سطح زیرزمین به پشت بام دسترسی مستقیم خواهند داشت. پسوند سقف فلزی به عنوان یک سازه کنسولی به سقف موجود در حالی که روی آن ایستاده بود اضافه شد و یک شکاف شفاف ایجاد کرد. دهانه کنسول در ضلع جنوبی نمای آسمان را قاب می کند، در حالی که حجم از این بنای تاریخی در واقعیت و استعاره محافظت می کند. در سطح پشت بام، بازدیدکنندگان منظره بی نظیری از تهران را تجربه خواهند کرد که نقطه اتصال و اذعان به تنوع تاریخی و فرهنگی غنی آن و شاید تمایل به بازگشت به بخش های مرکزی شهر به امید تولد پروژه های مشابه را تسهیل می کند.