• منطقه 22 - شهرک گلستان- ساحل شرقی دریاچه چیتگر - برج تجارت لکسون - طبقه 6

48000408 21 98+

info@toseabnieh.ir

شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18

مکانیسم میکروسکوپی ماکادام تثبیت شده با سیمان (قسمت چهارم)

مکانیسم میکروسکوپی ماکادام تثبیت شده با سیمان (قسمت چهارم)

مکانیسم میکروسکوپی ماکادام تثبیت شده با سیمان (قسمت چهارم)

نتیجه

این مطالعه محیط واقعی را از طریق یک جعبه پخت محیطی قابل برنامه‌ریزی شبیه‌سازی می‌کند تا مقاومت فشاری نامحدود، استحکام خمشی، مدول ارتجاعی فشاری، مقاومت در برابر سرما، عملکرد خستگی، محصولات هیدراتاسیون و عملکرد ریزساختار CSM را بررسی کند. نتایج زیر بدست آمد:

(1) شرایط پخت به طور قابل توجهی بر استحکام، مدول ارتجاعی، مقاومت در برابر سرما و عملکرد خستگی CSM تأثیر می گذارد. تحت VT-CE، خواص مکانیکی CSM به طور قابل توجهی کمتر از ST-CE است.

(2) ESA-I می تواند به طور قابل توجهی خواص مکانیکی CSM را تحت شرایط مختلف پخت بهبود بخشد. در مقایسه با ST-CE، VT-CE نه تنها شکل‌گیری استحکام اولیه CSM را کند می‌کند، بلکه اثر بهبود عوامل استحکام اولیه بر CSM را نیز ضعیف می‌کند.

(3) بر اساس نتایج تجربی میکروسکوپی، VT-CE نرخ هیدراتاسیون سیمان و محصولات هیدراتاسیون را کاهش می دهد و در نتیجه ساختار شل و منافذ ظاهری ایجاد می شود. افزودن ESA-I می تواند به طور قابل توجهی سرعت واکنش هیدراتاسیون سیمان CSM را بهبود بخشد و تولید محصولات هیدراتاسیون را تسریع کند.

(4) بر اساس شاخص های عملکرد مکانیکی مختلف، محدوده توصیه شده برای ESA-I در محیط های دمای متغیر 10٪ -15٪ است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.