• منطقه 22 - شهرک گلستان- ساحل شرقی دریاچه چیتگر - برج تجارت لکسون - طبقه 6

48000408 21 98+

info@toseabnieh.ir

شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18

نقش گردشگری بین المللی و انرژی های تجدیدپذیر

نقش گردشگری بین المللی و انرژی های تجدیدپذیر

نقش گردشگری بین المللی و انرژی های تجدیدپذیر

نکات برجسته

  • ارتباط انتشار گازهای گلخانه ای، تولید ناخالص داخلی، مصرف انرژی، گردشگری در کشورهای آسیایی مورد بررسی قرار می گیرد.

  • منحنی های کوزنتس زیست محیطی بر اساس داده های فردی و تابلویی آزمایش می شوند.

  • غیرعلت‌های پانل ناهمگن بر اساس داده‌های تابلویی بررسی می‌شوند.

  • اثرات گردشگری و انرژی های تجدیدپذیر بر انتشار گازهای گلخانه ای متفاوت است.

خلاصه

منطقه شمال شرق و جنوب شرق آسیا یکی از مناطقی است که سریع‌ترین رشد را در انتشار CO 2 ، تولید ناخالص داخلی واقعی، مصرف انرژی و گردشگری بین‌المللی دارد. با این حال، روابط بین انتشار، تولید ناخالص داخلی واقعی، مصرف انرژی و گردشگری کمتر شناخته شده است. هدف مقاله حاضر بررسی ارتباط بین انتشار CO ، تولید ناخالص داخلی واقعی، انرژی های تجدید ناپذیر و تجدیدپذیر و گردشگری در پانل ده کشور شمال شرق و جنوب شرق آسیا (NSEA-10) است که دوره 1995-2014 را پوشش می دهند. منحنی‌های کوزنتس زیست‌محیطی با حداقل مربعات معمولی کاملاً اصلاح‌شده (FMOLS) و گروه میانگین تقویت‌شده (AMG) بر اساس داده‌های هر کشور و پانل بررسی می‌شوند. علاوه بر این، از آزمون غیر علیت پانل ناهمگن برای تحلیل علیت بین متغیرها بر اساس داده های منطقه ای استفاده شده است. نتایج تجربی وجود فرضیه منحنی کوزنتس محیطی (EKC) را در نمونه‌های کامل (NSEA-10)، کشورهای آسیای شمال شرقی (NEA-4) و کشورهای آسیای جنوب شرقی (SEA-6) رد می‌کند. انرژی های تجدید ناپذیر منبع بزرگ انتشار گازهای گلخانه ای هستند، در حالی که انرژی های تجدیدپذیر می توانند انتشار در داده های تابلویی را کاهش دهند. توسعه گردشگری ممکن است به انحطاط محیط زیست منجر شود. یافته های مبتنی بر آزمون علیت ناهمگن در مناطق مختلف ترکیب شده است.

معرفی

تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین زندگی انسان را تحت تاثیر قرار داده است. میانگین دمای سطح زمین طی بیش از 100 سال 0.5 درجه سانتیگراد افزایش یافت (از 0.19- درجه سانتیگراد در سال 1880 به 0.31 درجه سانتیگراد در سال 1994). به طرز تکان دهنده ای، تنها با استفاده از 20 سال (0.9 درجه سانتیگراد در سال 2017) چنین “دستاوردی” حاصل می شود. 1 مقصر اصلی گرمایش جهانی گازهای گلخانه ای (GHG) به ویژه انتشار دی اکسید کربن (CO2) است [ 1،2]. اما امروزه انتشار گازهای گلخانه ای با افزایش استفاده از انرژی های تجدیدپذیر و استفاده بهینه از انرژی کاهش یافته است [[3]، [4]، [5]، [6]. انرژی های تجدیدپذیر در چند دهه گذشته توسعه سریع جهانی را تجربه کرده است [7]، که تقریباً 19.1٪ از کل مصرف انرژی جهانی در سال 2013 را به خود اختصاص داده است و تقریباً نیمی از کل ظرفیت تولید برق جدید را در سال 2014 تأمین می کند .

گردشگری بخش مهمی برای رشد اقتصاد (10.2 درصد اقتصاد جهان در سال 2016) و ایجاد شغل (10 درصد مشاغل جهان در سال 2016) در سراسر جهان است. علاوه بر این، سهم گردشگری در رشد تولید ناخالص داخلی در سال 2016 3.1٪ است. گردشگری اگرچه درآمد ملی را غنی می‌کند، اما یکی از عوامل مهم در انتشار گازهای گلخانه‌ای است [8]، که تقریباً 5 درصد از انتشار CO2 جهانی را شامل می‌شود ، از جمله بخش حمل‌ونقل (75 درصد)، بخش مسکن (20 درصد)، و بخش‌های دیگر (5). ٪. 4

انتظار می رود مناطق شمال شرق و جنوب شرق آسیا (NSEA) در دو منطقه از سریع ترین رشد، نه تنها به دلیل انتشار CO 2 و رشد اقتصادی، بلکه به دلیل مصرف انرژی و گردشگری بین المللی باشند. شکل 1 سهم انتشار CO 2 ، تولید ناخالص داخلی واقعی، استفاده از انرژی های تجدیدناپذیر و تجدیدپذیر و همچنین گردشگری بین المللی را در کشورهای منتخب آسیایی در سال 2014 نشان می دهد. از نمودار، می توانیم سهم هر بخش منتخب را در کل جهانی بدست آوریم. . درصد انتشار کربن و انرژی های تجدید ناپذیر حدود 40 درصد است، در حالی که سهم تولید ناخالص داخلی واقعی و انرژی های تجدیدپذیر حدود 30 درصد است و گردشگری بین المللی بیش از 15 درصد از کل جهان را تشکیل می دهد. به طور جداگانه، چین به دنبال روسیه و ژاپن بیشترین سهم را در این منطقه دارد، در حالی که در گردشگری بین‌المللی رتبه‌بندی پس از روسیه و مالزی تغییر کرده است.

اخیراً، منطقه NSEA رشد سریعی در انتشار CO 2 ، تولید ناخالص داخلی واقعی، مصرف انرژی و گردشگری بین‌المللی داشته است . با این حال، اطلاعات کمی در مورد پیوندهای پویا در بین متغیرهای فوق در منطقه وجود دارد. هدف مقاله حاضر بررسی ارتباط بین متغیرهای انتخاب شده است که ممکن است ادبیات موجود در مناطق را غنی کند. مشارکت های اصلی به شرح زیر است: 1) این مقاله به جای مصرف کل انرژی که در بسیاری از مقالات قبلی استفاده شده است، بر استفاده از انرژی های تجدیدپذیر و غیر قابل تجدید تمرکز دارد. توسعه استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در کشورهای آسیایی بسیار چشمگیر است، اما رابطه بین انرژی های تجدیدپذیر، گردشگری بین المللی و انتشار گازهای گلخانه ای در این منطقه چندان شناخته شده نیست. 2) ما علیت را در نمونه کامل (NSEA-10) و دو منطقه مجزا (چهار کشور آسیای شمال شرقی (NEA-4) و شش کشور آسیای جنوب شرقی (SEA-6)) بررسی می کنیم. نتایج ممکن است رابطه بین گردشگری بین المللی، مصرف انرژی، اقتصاد و محیط زیست در مناطق را بهتر منعکس کند. 3) با استفاده از حداقل مربعات معمولی کاملاً اصلاح شده (FMOLS) [9] و گروه میانگین افزوده (AMG) [10]، منحنی‌های کوزنتس محیطی (EKCs) بر اساس داده‌های فردی و تابلویی مورد بررسی قرار می‌گیرند که ممکن است دارای ویژگی‌های خاص در کشورهای مختلف باشد و مناطق 4) آخرین آزمون علیت، به نام غیر علیت پانل ناهمگن [11]، برای بررسی ارتباط بین متغیرهای انتخاب شده استفاده می شود. 5) طبق دانش ما، این مقاله اولین مطالعه برای تجزیه و تحلیل ارتباط بین انتشار CO 2 ، تولید ناخالص داخلی، استفاده از انرژی های تجدید ناپذیر و تجدیدپذیر، و گردشگری در منطقه آسیا است که ممکن است ادبیات موجود را غنی کند. هدف از این مقاله ارائه مشاوره به مسئولان است.

بقیه این مقاله به شرح زیر سازماندهی شده است. بخش 2 مرور ادبیات را ارائه می کند. بخش 3 مدل تجربی و داده ها را توصیف می کند و بخش 4 نتایج تجربی و بحث را در نظر می گیرد. بخش 5 نتیجه گیری و پیامدهای سیاستی را ارائه می دهد.

قطعات بخش

بررسی ادبیات

علیت انتشار CO 2 ، مصرف انرژی تجدیدپذیر و غیر قابل تجدید به طور گسترده توسط محققان متعدد در چند دهه گذشته مورد مطالعه قرار گرفته است، اما نتایج متفاوت است (جدول 1، A و B). همزمان با رشد گردشگری و صنایع وابسته، روابط بین گردشگری و سایر متغیرهای مرتبط توسط بسیاری از اقتصاددانان گردشگری مورد بررسی قرار گرفته است. برخی از مطالعات ارتباط گردشگری و رشد اقتصادی را بررسی می کنند (جدول 1، ج). با استفاده از رگرسیون خودکار برداری دو متغیره

مدل تجربی

هدف مقاله حاضر بررسی ارتباط بین انتشار CO 2 ، تولید ناخالص داخلی واقعی، استفاده از انرژی های تجدیدناپذیر و تجدیدپذیر و گردشگری بین المللی در پانلی متشکل از ده کشور آسیایی از سال 1995 تا 2014 است. پیروی از مدل مورد استفاده توسط ژانگ و گائو [37] و دوگان و اصلان [40]، رابطه را می توان به صورت زیر نوشت:𝐶𝑂𝑖𝑡=𝑓(𝐺𝐷𝑃𝑖𝑡,𝐺𝐷𝑃𝑖𝑡2,𝑁𝑅𝐸𝑖𝑡,𝑅𝐸𝑖𝑡,𝑇𝑂𝑈𝑅𝑖𝑡)در اینجا، شکل لگاریتمی طبیعی معادله. (1) به صورت زیر فرموله شده است:𝐿𝐶𝑂𝑖𝑡=𝛼0+𝛼1𝐿𝐺𝐷𝑃𝑖𝑡+𝛼2𝐿𝐺𝐷𝑃𝑖𝑡2+𝛼3𝐿𝑁𝑅𝐸𝑖𝑡+𝛼4𝐿𝑅𝐸𝑖𝑡+𝛼5𝐿𝑇𝑂𝑈𝑅𝑖𝑡+𝜀𝑖𝑡جایی که i، α، t،

نتایج و بحث های تجربی

به منظور بررسی رابطه بین انتشار CO 2 ، تولید ناخالص داخلی واقعی، مجذور تولید ناخالص داخلی واقعی، استفاده از انرژی های تجدیدناپذیر و تجدیدپذیر، و گردشگری بین المللی برای پانلی متشکل از ده کشور آسیایی، روش ها، مانند ریشه های واحد پانل، همکاری ادغام و علیت استفاده می شود. مراحل دقیق به شرح زیر است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.