• منطقه 22 - شهرک گلستان- ساحل شرقی دریاچه چیتگر - برج تجارت لکسون - طبقه 6

48000408 21 98+

info@toseabnieh.ir

شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18

همایش سالانهٔ سرمایه‌گذاری دُبی؛ فرصت جذب سرمایه و توسعهٔ کارآفرینی

همایش سالانهٔ سرمایه‌گذاری دُبی؛ فرصت جذب سرمایه و توسعهٔ کارآفرینی

همایش سالانهٔ سرمایه‌گذاری دُبی؛ فرصت جذب سرمایه و توسعهٔ کارآفرینی

همایش سالانه سرمایه‌گذاری دُبی نشستی است که با هدف گفتگو و تبادل نظر دربارهٔ سیاست‌های سرمایه‌گذاری از سوی وزارت اقتصاد امارات برگزار می‌شود. این همایش در پی ایجاد فرصت‌های تازهٔ سرمایه‌گذاری است.

موضوع همایش امسال سرمایه‌گذاری روی اقتصاد نوآور و پایا برای رسیدن به آینده‌ای شکوفاست، که شامل انواع سرمایه‌گذاری‌ از سرمایه‌گذاری مستقیم، سرمایه‌گذاری در بورس، سرمایه‌گذاری روی استارتاپ‌ها و نیز سرمایه‌گذاری در زمینه توسعهٔ شهر‌های آینده می‌شود.

بیش از ۱۷۴ کشور در این همایش سه روزه، که در محل اکسپو ۲۰۲۰ دُبی برگزار شد شرکت داشتند. این همایش محلی است که نمایندگان دولت‌ها با سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و صاحبان سرمایهٔ‌خطرپذیر دیدار می‌کنند.

آنا دراسکوویچ، مدیر بانک بازسازی اروپا که در این همایش حاضر بوده می‌گوید: «یکی از نکات جالب این است که اقتصاد پایدار دیگر برای کسب‌وکار هزینه‌بر نیست و درواقع فرصت فوق‌العاده‌ای است که همه باید به دنبالش باشند. ما با این منطقه به‌خوبی آشنایی داریم و می‌خواهیم موج سرمایه فعلی را به سوی کشورهایی که در آنها فعال هستیم هدایت کنیم.»

برگزارکنندگان همزمان که بر بر جذب سرمایه تمرکز دارند، در پی تقویت کارآفرینان جوان و ایجاد شهرهای آينده‌اند.

توسعهٔ گردشگری ایرلند با یاری‌گرفتن از خطوط هوایی امارات

امارات میزبان ایرلندی‌های بسیاری است و امید است که همکاری میان دو کشور افزایش یابد. صادرات ایرلند به امارات سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته و با بازگشایی مرزهای هوایی ایرلندی‌ها را امیدوار کرده که گردشگران بیشتری از این منطقه داشته باشند.

نیال گیبونز، مدیر دفتر گردشگری ایرلند در دُبی می‌گوید: « یک دهه پیش گفتیم که باید در دُبی دفتر گردشگری دائر کنیم و البته نتیجه‌اش عالی بود. چون همکاری خطوط هوایی امارات را داریم و گردشگران منطقه‌ای زیادی جذاب کرده‌ایم.»

 می‌افزاید: « تنوع بازار گردشگر برای ما مهم است. ما چند دهه به گردشگران بریتانیایی وابسته بودیم، اما توانستیم بازارمان را به اروپا و آمریکای شمالی توسعه بدهیم و اینجا هم قدم بعدی‌ماست. بهره‌مندی از پروازهای امارات بسیار مهم است، چون به ۲۰۰ نقطهٔ جهان پرواز دارد و ما را به چین و استرالیا و نیوزیلند وصل می‌کند. »

تأمین آب‌ و برق شخصی؛ سازگار با زیست‌بوم، دور از صرفهٔ اقتصادی

و سرانجام آن‌که نشست سالانهٔ سرمایه‌گذاری دُبی چالش‌های یک اقتصاد پایا و نوآورانه را با دولت‌ها درمیان می‌گذارد. اما برخی خودشان در پی راه‌حل برآمده‌اند.

دسترسی به آب و برق در کشورهای توسعه‌یافته مسلّم فرض می‌شود، اما‌ با افزایش نگرانی‌های زیست‌محیطی بعضی‌ها درپی راه‌های دیگری برای تأمین آب و کاهش مصرف برق‌اند.

در استرالیا تأمین آب و برق با دولت و شرکت‌های خصوصی است اما شماری خواهان رسیدن به خودکفایی هستند. مایکل مابز در حاشیه سیدنی با کار خود نشان داده است که می‌توان با فناوری‌های فعلی آب را مجددا تصفیه کرد.

او در سال ۱۹۹۶ تنها ۱۸ صفحهٔ خورشیدی روی بام نصب کرد و بعد ۱۲ صفحهٔ دیگر هم به آنها افزود و از آنها ۳/۵ کیلووات برق گرفت. او در ۲۰۱۵ خانه‌اش را از شبکه برق شهری جدا کرد. کارشناسان می‌گویند کار مایکل مابز گرچه برای زیست‌بوم مفید است، از نظر اقتصادی چندان به‌صرفه نیست. شماری از کارشناسان انرژی همچنان معتقدند که آینده ناگزیر متعلق به انرژی‌های تجدیدپذیر است اما در این مسیر باید شیوهٔ مصرف و نیز پرداخت را تغییر داد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.