48000408 21 98+
info@toseabnieh.ir
شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18
بعد از تحریمهایی که ایالاتمتحده آمریکا بر ایران تحمیل کرد، رابطه میان ایران و چین از قبل بیشتر شده و حجم مبادلات نیز افزایش یافته است؛ بهگونهای که بیشترین صادرات ایران به چین بوده و این کشور مقام دوم صادرات به ایران را نیز دارد. بهعلاوه این کشور از اعضای دائم شورای امنیت بوده و از جایگاه سیاسی ویژهای نیز برخوردار است.
در دوران تحریم به دلیل محدودیتهای تجارت ایران با غرب، امتیازهای تجاری بسیاری بین ایران و چین بهوجود آمد و اکنون یک سوال بزرگ این خواهد بود که آیا ایران با برداشته شدن تحریمها، همکاری خود را با چین ادامه خواهد داد یا ایران سراغ کشورهای دیگر میرود؟ شاید برای پاسخ به همین پرسش بعد از گذشت ۱۴ سال از سفر رئیسجمهور سابق این کشور به ایران، شیژن پینگ رئیسجمهور چین مجددا راهی تهران شد. این کشور باوجود اینکه دومین اقتصاد جهان را دارد و به نفت خاورمیانه تکیه دارد، اما تاکنون دیپلماسی فعالی در این منطقه نداشته است و قطعا میکوشد تا شریک بزرگ تجاریاش را درمنطقه از دست ندهد. به همین مناسبت در پرونده امروز مروری داریم بر روابط تجاری گذشته و آینده دو کشور و علاوهبر بررسی آمارهای صادرات و واردات، تراز تجاری و ده کالای برتر صادراتی و وارداتی دو کشور، به آینده روابط تجاری ایران و چین پرداخته شده است.
تداوم رکود در بازار سهام دنیای اقتصاد– زهرا رحیمی: روز گذشته شاخص کل بورس تهران با افت 270 واحدی مواجه شد و به ...
دنیای اقتصاد: بانک مرکزی مقرراتی را ابلاغ کرد که ضمن به رسمیت شناختن بازار آزاد ارز، روش کشف و اعلام قیمت را شفاف ...
دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران روز گذشته با ریزش 536 واحدی در یک قدمی کانال 64 هزار واحدی قرار گرفت؛ جایی که ...
دنیای اقتصاد- از زمان ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۸۴ تاکنون، ۵۴ درصد کل واگذاریها از طریق بورس اوراق بهادار انجام ...