48000408 21 98+
info@toseabnieh.ir
شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18
وی با بیان اینکه در جلسه امروز مسائل مربوط به روابط بین بانکی و انعقاد قرارداد پولی و مالی را مطرح کردیم که مورد استقبال طرف مقابل هم قرار گرفت ادامه داد: در اولین جلسه مشترک این مسائل صورت عینیتری خواهد گرفت. در جلسه امروز بیشتر بحث در مورد توسعه روابط تجاری بود که ما نیز تاکید کردیم که با برنامه و اراده جدی می خواهیم به این روابط ادامه دهیم.به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا،دژپسند درباره حجم مبادلات ایران و برزیل اضافه کرد: در حال حاضر حجم مبادلات بین دو کشور قابل قبول نبوده و زیر یک میلیارد دلار است؛ از این رو باید افزایش قابل توجهی در حجم مبادلات صورت دهیم که این موضوع را نیز منوط به جلسه کمیسیون مشترک کردیم. بخش خصوصی دو طرف باید تعامل داشته باشند تا حجم مبادلات افزایش یابد.
وی با بیان اینکه ما به طرف بزریلی اعلام کردیم که روابط یکسویه نمیخواهیم، بلکه روابط باید به صورت برد-برد باشد افزود: بسیاری از موانعی که دیگران ایجاد میکنند را برمیداریم و با سرعت بیشتری حرکت میکنیم.
وزیر اقتصاد درباره تاثیر قطع دسترسی به شبکه پیام رسان بانکی سوئیفت بر این مبادلات هم اظهار کرد: سفیر برزیل هم در این باره صحبت و اعلام کرد که آنها با علم به این شرایط خواهان گسترش روابط با ایران هستند و قرار شد دو بانک تخصصی در این باره فعالیت کنند، اما اجازه دهید جزئیات بیشتر را فعلا نگویم.
سناتور فرناندو کالوردی ملو – رئیس کمیسیون روابط خارجی و دفاع ملی برزیل نیز با اظهار خوشحالی از حضور در ایران و ملاقات با وزیر اقتصاد کشورمان گفت: روابط دو کشور را باید افزایش دهیم که آقای دژپسند در این زمینه پیشنهاد خوبی دادند که حتما رئیس جمهور برزیل با این مساله موافقت خواهند کرد.
او با بیان اینکه دو گروه از طرف ایران و برزیل برای ایجاد کمیسیون مشترک تشکیل شدند تا روابط دو کشور از طریق این کمیسیون افزایش یابد اظهار کرد: اواخر ماه مارس جلسه این کمیسیون مشترک برگزار خواهد شد و روابط را مستحکمتر از قبل ادامه میدهند.
رئیس جمهور اسبق برزیل در باره خط اعتباری یک میلیارد و 200 میلیون یورویی بین ایران و برزیل هم گفت: این مبلغ از طریق بانک توسعه و تجارت برزیل تامین شده و برای افزایش روابط تجاری بین دو کشور، بانک مبلغ را تایید کرده و توافقات اولیه هم انجام شده است.
او اضافه کرد: کمیسیون مشترک باید درباره تعیین اولویت ها برای استفاده از این خط اعتباری صحبت کند تا زودتر کار را شروع کنیم.
تداوم رکود در بازار سهام دنیای اقتصاد– زهرا رحیمی: روز گذشته شاخص کل بورس تهران با افت 270 واحدی مواجه شد و به ...
دنیای اقتصاد: بانک مرکزی مقرراتی را ابلاغ کرد که ضمن به رسمیت شناختن بازار آزاد ارز، روش کشف و اعلام قیمت را شفاف ...
دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران روز گذشته با ریزش 536 واحدی در یک قدمی کانال 64 هزار واحدی قرار گرفت؛ جایی که ...
دنیای اقتصاد- از زمان ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۸۴ تاکنون، ۵۴ درصد کل واگذاریها از طریق بورس اوراق بهادار انجام ...