• منطقه 22 - شهرک گلستان- ساحل شرقی دریاچه چیتگر - برج تجارت لکسون - طبقه 6

48000408 21 98+

info@toseabnieh.ir

شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18

شمارش معکوس برای راه‌اندازی فاز ۲۱ پارس جنوبی

شمارش معکوس برای راه‌اندازی فاز ۲۱ پارس جنوبی

در حال حاضر شمارش معکوس برای ارسال گاز سکوی فاز ۲۱ به پالایشگاه فازهای ۲۰ و ۲۱ آغاز شده است و با اعلام آمادگی پالایشگاه مبنی بر دریافت گاز این فاز چاه‌های سکوی فاز ۲۱ یک به یک باز خواهند شد.

هم اکنون عملیات استارت آپ این سکو با موفقیت در دست اجراست و با اعلام آمادگی پالایشگاه خشکی فازهای یاد شده؛ هر ۱۱ حلقه چاه این میدان یک به یک باز خواهند شد.

از زمان گشوده شدن نخستین حلقه چاه این سکو، دو روز به طول خواهد انجامید، تا تولید این سکو به میزان کامل یک میلیارد فوت مکعب در روز برسد.

به گفته مطلب افشاری، مدیر پروژه فراساحل فازهای ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی در شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران؛ اجرای عملیات راه‌اندازی تا بهره برداری سکوی فاز ۲۱ این میدان مشترک، در مدت ۸۷ روز کاری به انجام رسید، این در حالی است که بر اساس تعهد این شرکت (IOEC ) به کارفرما قرار بود، این سکو در مدت ۱۱۰ روز کاری به بهره‌برداری برسد.

عملیات هوک آپ و راه اندازی سکوی فاز ۲۰ این میدان مشترک نیز هم اکنون با روند مناسبی در دست اجراست. سکوی فاز ۲۰ در تاریخ ۲۲ آبان با کسب رکورد کم نظیر یک ساعت و نیم زمان نصب بر روی پایه خود در خلیج همیشگی فارس قرار گرفت.

طرح توسعه فازهای ۲۰ و ۲۱ توسعه میدان پارس جنوبی به منظور افزایش تولید از مخزن پارس جنوبی به حجم روزانه ۵۶/۶ میلیون مترمکعب گاز ترش در سال ۸۹ به کنسرسیومی با مشارکت تاسیسات دریایی و اویک واگذار شده است که اجرای این دو فاز همچنان ادامه دارد. طرح توسعه این دو فاز با به کارگیری پیمانکاران و سازندگان داخلی به صورت EPC اجرا می شود.

شرکت تاسیسات دریایی به عنوان پیمانکار دریایی این فازها اجرای این قرارداد را به ارزش ۷۲۴ میلیون دلار برعهده دارد که بخش های ساخت دو سکوی دریایی در کل شامل ۲۲ حلقه چاه در فاصله ۱۰۵ کیلومتری ساحل عسلویه، ‌دو رشته خط لوله ۳۲ اینچ دریایی انتقال گاز و دو خط لوله ۴ اینچ محلول گلایکول و سایر تاسیسات جانبی را شامل می‌شود.

هدف از توسعه فاز ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی تولید روزانه ۵۰ میلیون متر مکعب گاز شیرین و تصفیه ‌شده برای تامین نیاز مصارف داخلی، تولید روزانه ۷۵ هزار بشکه میعانات گازی، ۴۰۰ تن گوگرد و تولید سالانه یک میلیون و ۵۰ تن گاز مایع و یک میلیون تن گاز اتان به منظور تامین خوراک صنایع پتروشیمی است.

 
 

منبع خبرگزاری فارس

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار


تداوم رکود در بازار سهام

تداوم رکود در بازار سهام

تداوم رکود در بازار سهام دنیای اقتصاد– زهرا رحیمی‌: روز گذشته شاخص کل بورس تهران با افت 270 واحدی مواجه شد و به ...

تدوین مکانیزم کشف قیمت دلار

تدوین مکانیزم کشف قیمت دلار

دنیای اقتصاد: بانک مرکزی مقرراتی را ابلاغ کرد که ضمن به رسمیت شناختن بازار آزاد ارز، روش کشف و اعلام قیمت را شفاف ...

بورس تهران در مرز هشدار

بورس تهران در مرز هشدار

دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران روز گذشته با ریزش 536 واحدی در یک قدمی کانال 64 هزار واحدی قرار گرفت؛ جایی که ...

بورس؛ پیشرو در واگذاری‌های دولتی

بورس؛ پیشرو در واگذاری‌های دولتی

دنیای اقتصاد- از زمان ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۸۴ تاکنون، ۵۴ درصد کل واگذاری‌ها از طریق بورس اوراق بهادار انجام ...