48000408 21 98+
info@toseabnieh.ir
شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18
به نقل از پایگاه خبری «اسپوتنیک»، بر اساس گزارش وزرات خزانه داری آمریکا، طی دهه ۱۹۸۰ میلادی که از آن به عنوان شکوفایی اقتصاد جهانی یاد میشود و حتی در طول دهه ۱۹۹۰ میلادی که رکود اقتصادی، جهان را فراگرفته بود ژاپن دارنده بزرگ ذخایر ارزی جهان بود.
این در حالی است که چین در سال ۲۰۰۸ میلادی به طرز قابل توجهی با جهش رشد اقتصادی موفق به پیشی گرفتن از حجم ذخایر ارزی ژاپن شد و عنوان بزرگترین صندوق ذخایر ارزی جهان را به خود اختصاص داد.
اما چین طی سال های اخیر به دنبال مواجه شدن با روند نزولی رشد اقتصادی و از سویی دیگر اعمال سیاستهای اقتصادی محرک از سوی دولت ژاپن و تقویت بیشتر اوضاع اقتصادی این کشور، از گوی رقابت در عرصه ذخایر ارزی بازماند و بار دیگر ژاپن در صدر بزرگ ترین کشور صاحب صندوق ذخایر ارزی جهان قرار گرفت.
بر همین اساس، طبق گزارش وال استریت ژورنال، ذخایر ارزی چین در سه ماه سوم و چهارم سال جاری میلادی از ۱ تریلیون و ۲۵۰ میلیارد دلار به یک تریلیون و ۱۲۰ میلیارد دلار در ماه دسامبر کاهش یافت.
در حال حاضر ذخایر ارزی ژاپن یک تریلیون و ۱۳۰ میلیارد دلار است؛ این در حالی است که ذخایر ارزی چین با رسیدن به یک تریلیون و ۱۲۰ میلیارد دلار به کمترین رقم از سال ۲۰۱۲ میلادی به بعد رسیده است.
تداوم رکود در بازار سهام دنیای اقتصاد– زهرا رحیمی: روز گذشته شاخص کل بورس تهران با افت 270 واحدی مواجه شد و به ...
دنیای اقتصاد: بانک مرکزی مقرراتی را ابلاغ کرد که ضمن به رسمیت شناختن بازار آزاد ارز، روش کشف و اعلام قیمت را شفاف ...
دنیای اقتصاد: شاخص کل بورس تهران روز گذشته با ریزش 536 واحدی در یک قدمی کانال 64 هزار واحدی قرار گرفت؛ جایی که ...
دنیای اقتصاد- از زمان ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۸۴ تاکنون، ۵۴ درصد کل واگذاریها از طریق بورس اوراق بهادار انجام ...