امیر اسلامنژاد افزود: تامین هزینه این نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی بخشی از محل سرمایهگذاری مستقیم شرکت خارجی و فاینانس خواهد بود که در فاز نخست حدود ۱۲ میلیون دلار هزینه خواهد داشت. بر این اساس برای ۱۰۰ مگاوات حدود ۱۲۰ میلیون دلار سرمایهگذاری انجام خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه این نیروگاه در یزد که بالاترین سطح تشعشع خورشیدی را دارد احداث میشود، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۰ ایران باید پنج هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر داشته باشد که نزدیک به ۵۰ درصد آن نیروگاه خورشیدی است. بنابراین وزارت نیرو با انجام یک قرارداد خرید تضمینی برق طی ۲۰ سال ضمانت خرید برق از این نیروگاهها را انجام میدهد. اسلامنژاد با بیان اینکه کلانرژی تجدیدپذیر ایران ۱۷۳ مگاوات است که ۹۲مگاوات آن نیروگاه گازی و ۴۵۵ مگاوات آن نیروگاه خورشیدی است، ادامه داد: تا پایان برنامه ششم توسعه، ۱۷۳ مگاوات باید به پنج هزار مگاوات برسد، بنابراین شرکت آلمانی در تلاش است فاز اول این نیروگاه را تا پایان امسال و کل ۱۰۰ مگاوات را تا پایان سال ۹۷ به بهرهبرداری برساند.
وی با اشاره به اینکه شرکت در تلاش است که تجهیزات داخلی برای پنل نیروگاهها استفاده کند، گفت: متاسفانه در ایران هنوز امکان تولید پنل نیروگاهها وجود ندارد و از کشورهای دیگر وارد میشود. اسلامنژاد بیان کرد: در حال حاضر ۴۰ درصد تجهیزات جانبی از جمله کابل، سیستم کنترل، ترانسفورماتور و تجهیزات انتقال از توان تولید داخل استفاده میشود. وی افزود: هم اکنون شرکت آلمانی در حال برنامهریزی برای ایجاد ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی با کمک سرمایه خارجی در ایران است.