• منطقه 22 - شهرک گلستان- ساحل شرقی دریاچه چیتگر - برج تجارت لکسون - طبقه 6

48000408 21 98+

info@toseabnieh.ir

شنبه تا پنجشنبه 8 تا 18

3 نکته مهم در سرمایه‌گذاری در مسکن

3 نکته مهم در سرمایه‌گذاری در مسکن

3 نکته مهم در سرمایه‌گذاری در مسکن

زیربنا در این مقاله سعی دارد بر اجرای یک سرمایه گذاری مناسب و پرسود در ایران و گاها با پول کم، تمرکز کند.

در ادامه با بازار مسکن و امتیازات آن برای یک سرمایه گذاری پرسود آشنا می‌شویم. همان‌طور که اشاره کردیم، برای سودآوری یک سرمایه گذاری باید حتما روش‌های سرمایه‌گذاری در مسکن و بازارهای مختلف را بررسی کنیم.

در وضعیت اقتصادی کنونی کشور ما، این بررسی بازارها و ویژگی‌های آن به سبب نوسانات زیاد باید با تبحر بیشتری انجام شود. اما سرمایه گذاری در بازار مسکن را از کجا شروع کنیم؟

فهرست مطالب

انواع بازارهای سرمایه گذاری در ایران

با توجه به نظرات کارشناس و سرمایه گذار املاک، برای سرمایه گذاری در ایران بسترهای مختلفی وجود دارد که به بهترین آن‎ها یعنی مسکن برای سرمایه‌گذاری در مسکن اشاره میکنیم.

 

 

سرمایه‌گذاری در مسکن۱

بسترهای مختلفی برای سرمایه‌گذاری در مسکن ایران وجود دارد که هر کدام در زمانی رونق بیشتری دارند. اما مهم‌ترین آن‌ها که جای کار زیادی دارند، عبارتند از:

۱-بورس

۲-دلار

۳-طلا

۴-کسب وکار

۵-سنگ‌های قیمتی

۶-خودرو

۷-ارزدیجیتال

۸-بانک

۹-مسکن

هر کدام از این بازارها معایب و محاسنی دارد که شما می بایست با دقت همه بازارها را بررسی کرده و با توجه به میزان سرمایه و توانمندی وعلاقه تان بازار موردنظرتان را برای سرمایه‌گذاری در مسکن انتخاب کنید.

برای اینکه بحث تخصصی ما حوزۀ مسکن است، معایب و محاسن بازار مسکن را برای شما آورده ایم تا شما با دید باز وارد این بازار جذاب شوید.

آموزش سرمایه گذاری در مسکن

برای درک بهتر اهمیت سرمایه گذاری در بازار مسکن می بایست، مزایا و معایب بازار مسکن را بشناسید. معایب سرمایه گذاری در مسکن

الف)دیرنقدشوندگی سرمایه‌گذاری در مسکن

بعضی از محصولات مسکن بازارمسکن محصولات متنوعی از قبیل (آپارتمان، ویلا، زمین، سویت، خانه ویلایی، مغازه و…) دارد که برخی از این محصولات به علت نیاز به سرمایه زیاد امکان دیرنقدشوندگی بالایی دارد و این ضعف بازار مسکن برخی از سرمایه گذاران را از خود دور می کند.

ب)نیاز به سرمایۀ زیاد

بعضی از محصولات همانطور که گفتم بازار مسکن محصولات متنوعی دارد و قیمت اکثر آن‌ها بالاست و افرادی که سرمایه اندکی دارند نمی توانند وارد این بازار شده و کسب سود نمایند. اما برخی از راهکارها وجود دارد که افرادی که سرمایه اندک دارند، نیز بتوانند وارد بازار مسکن شوند و از این بازارسود ببرند که در مقالات بعدی به آن می پردازیم.

ج)رقیب زیاد

از معایب دیگر بازار مسکن تعداد رقبای زیاد آن است. برای سرمایه گذاری در بازار مسکن، به هر حوزۀ آن بخواهید وارد شوید، افرادی هستند که در این بازار فعالیت می کنند و هر کس که می خواهد تازه وارد این بازار شود، می بایست رقابت کردن در بازار املاک را یاد بگیرد.

 

سرمایه‌گذاری در مسکن۲

 

مزایای سرمایه گذاری در مسکن

تا اینجا که به مهمترین معایب بازار مسکن اشاره کردیم، اکنون می خواهیم به مهمترین مزایای بازار مسکن اشاره کنیم. آینده وضعیت مسکن همیشه قابل پیش‌بینی نیست و بسیاری اوقات وضعیت بازار مسکن در هاله‌ای از ابهام است.

اما این که چه دلایلی وجود دارد که سرمایه گذاری در املاک و بازار مسکن انقدر جذابیت دارد و اکثر ثروتمندان در این حوزه سرمایه گذاری می‌کنند، در ادامه اشاره می‌کنیم.

الف)عدم نیاز به دانش تخصصی خیلی زیاد

برخی از بازارها برای سرمایه گذاری به دانش بسیار زیادی نیازدارد، مثل بازار بورس و ارزهای دیجیتال و به خاطر این موضوع افرادی وارد این بازار می شوند که سطح سواد بیشتری دارند. اما در بازار مسکن خیلی نیاز به سواد آکادمیک نیست.

افراد زیادی که حتی سواد خواندن و نوشتن را ندارند، در این بازار فعالیت می‌کنند و ثروت‌های کلانی به دست آوردند. این امتیاز بازار مسکن، راه را برای ورود و سرمایه گذاری اکثر افراد باز می‌کند و هر کس با هر جنسیتی و با هر سطح سوادی می تواند وارد این بازار جذاب شود. البته منظور این نیست که این بازار نیاز به دانش و مهارت ندارد. بلکه بالعکس بازار مسکن نیاز به آموزش دیدن دارد و بیشتر دانش بازار و تجربی می‌خواهد.

ب)ریسک اندک سرمایه گذاری در خرید خانه

ضرب المثل معروفی برای سرمایه گذاری در ملک است که میگوید: «ملک مرد است». یعنی هر کس ملک خریده، سرمایه‌اش زیاد شده و ممکن است برخی حتی سال‌ها زمان برده باشد. اما کسانی که ملک را نگه می‌دارند، همیشه سود کردند.

هرچند این خصوصیت در برخی از بازارها مخصوصا بورس و ارزهای دیجیتال نیست و خیلی از افراد سرمایه های زندگی شان را از دست دادند.

ج)کالای مصرفی و سرمایه‌ای

مسکن یک کالای مولد است. یعنی با به کار افتادن چرخ بازارمسکن چند صد شغل ایجاد می شود و همچنین محصولات بازار مسکن همه مصرفی هستند و افراد می توانند هم مصرف کننده این محصولات باشند و هم سرمایه گذار.

د)قدمت و شناخت بازار مسکن

از قدیم الایام بازار مسکن وجود داشته و همه مردم با این بازار آشنا هستند و به این بازار اعتماد دارند.

ر)نیاز بازار مسکن

طبق گفتۀ بانک مرکزی ایران، کشور ایران سالانه یک میلیون واحد مسکونی نیاز دارد. این ویژگی جذابیت سرمایه گذاری در املاک را بیشتر می‌کند.

س)سود زیاد و مداوم سرمایه‌گذاری در مسکن

از امتیازات ویژه این بازار این است که شما با سرمایه‌گذاری در مسکن با سرمایۀ کم هم می‌توانید از پنج نوع سود بهره برد:

۱-سود زمانی

یعنی اینکه شما ملکی را بخرید و صبر کنید بعد از مدتی قیمت آن افزایش پیدا کند. این نوع سود گاهی اوقات در بازار مسکن وجود دارد اما زمانی که مسکن به رکود می رود، دیگر در بازار وجود ندارد.

۲-سود مکانی

یعنی اینکه یک میلیارد سرمایه گذاری می خواهید انجام دهید، این مبلغ را در مرکز شهر یا بالای شهر یا حاشیۀ شهر و یا بیرون شهرسرمایه گذاری کنید. آیا سود یکسانی دارد؟ مسلما سود یکسانی ندارد.

۳- سود تبدیلی

یکی دیگر از سودهای موجود در بازار مسکن سود تبدیلی است. این بدان معناست که شخصی زمینی را خریداری می کند و آن را به آپارتمان یا ویلا تبدیل می کند و با ایجاد ارزش برای آن پول در می آورد. فرد یک آپارتمان فرسوده می خرد و آن را به یک آپارتمان شیک تبدیل می کند و به این ترتیب ارزش ایجاد می کند و به دست می آورد.

۴- سود حاصل از روش خرید ملک

یعنی اینکه فرد بخواهد از بازار مسکن کالایی بخرد مثلا آپارتمان یک میلیاردی نیازی به پرداخت یکجا کل مبلغ را ندارد. فرد می تواند مقداری از پول را نقدا پرداخت کند، مقداری از پول را قرض کند و یا بخشی از پول را با چک و اعتبار انتقال دهد و حتی مقداری از پول را از طریق رهن آپارتمان منتقل کند. با این روش سرمایه گذار ۵۰۰ میلیون تومان پول نقد پرداخت کرد و اگر آپارتمانش را با سود فروخت، یک میلیارد درآمد داشت.

۵- سود مذاکره

حرفه ای ها در بازار مسکن سود اصلی را از خرید یک ملک مناسب به دست می آورند. یعنی با چشم انداز سود زمانی وارد بازار مسکن نمی شوند. آنها در یافتن و یافتن گزینه های خوب خوب هستند.

علاوه بر این، سرمایه گذاران املاک و مستغلات مذاکره کنندگان حرفه ای هستند و می توانند ملک را با کمترین قیمت ممکن خریداری کنند و سود مناسبی کسب کنند. یک کلید مذاکره سود وجود دارد که با تسلط بر آن می توانید یک سرمایه گذار موفق املاک و مستغلات باشید و درآمد کسب کنید.

در راستای این اصل، «۵ تا ۵۰ درصد سود حاصل از سرمایه گذاری در املاک قابل معامله است». این بدان معناست که یک سرمایه گذار املاک و مستغلات، بسته به مهارت های مذاکره ای که دارد، می تواند بین ۵ تا ۵۰ درصد از سود خود را از مذاکره به دست آورد.

ن) تنوع محصولات و خدمات سرمایه‌گذاری در مسکن

بورس ها و سایر بازارهای سرمایه گذاری تنوع شغلی کمی دارند و عمدتاً به خرید و فروش و نوسازی می پردازند. با این حال تنوع محصولات و خدمات در بازار مسکن بسیار زیاد است که این حوزه را برای سرمایه گذاران با تجربه بسیار جذاب می کند. برخی از محصولات و خدمات بازار مسکن عبارتند از

انواع مناطق بازار مسکن «مسکونی، تجاری، اداری، کشاورزی، صنعتی، دامداری، باغداری، گردشگری و…» با فعالیت های کاری زیر در هر منطقه می باشد.

الف) ساخت و ساز

ب) بازسازی

ج) خرید و فروش

د) جدایی

ر) تحکیم

ز) تراکم خرید و فروش

پ) تغییر کاربری

تنوع اعداد و انواع سود در بازار مسکن باعث می شود این بازار همیشه سودآور و جذاب باشد. زمانی که هیچ نوع سودی در بازار وجود ندارد، می توانید بر روی انواع دیگر سود در بازار مسکن تمرکز کنید و سود کنید. گاهی اوقات می توان پنج نوع سود را به طور همزمان از بازار املاک بدست آورد که سرمایه‌گذاری در مسکن منحصر به فردی است و خیلی سریع افراد را ثروتمند می کند.

جمع بندی سرمایه‌گذاری در مسکن

دوست عزیز شما اهمیت سرمایه‌گذاری در مسکن را آموخته اید و می دانید که برای موفقیت مالی، سرمایه گذاری جزء لاینفک برنامه اقتصادی هر انسانی است. شما با پلتفرم های مختلف سرمایه گذاری آشنا شده اید و درک می کنید که چگونه در کدام پلتفرم ها سرمایه گذاری کنید.

شما با انواع بازارهای سرمایه گذاری و ویژگی های بازار مسکن آشنا شده اید و متوجه شده اید که چرا بازار مسکن یکی از جذاب ترین بازارهای سرمایه گذاری در جهان است. بنابراین، اگر بازار مسکن را به عنوان بازار سرمایه گذاری خود انتخاب می کنید، زمانی را برای کسب دانش و مهارت های بازار و عملیاتی اختصاص دهید تا بتوانید یکی از افراد موفق در زمینه سرمایه گذاری در املاک و مستغلات شوید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.